Φεστιβάλ / Βραβεία

Outrageous! Τα BAFTA ξέχασαν τον Μπομπ Χόσκινς στο αφιέρωμα για όσους έφυγαν τη χρονιά που πέρασε

στα 10

Τα BAFTA ξέχασαν τον Μπομπ Χόσκινς στο αφιέρωμά τους σε όσους έφυγαν τη χρονιά που μας πέρασε. Ο Πιρς Μόρκγαν το περιγράφει με τα σωστά λόγια: «Outrageous!».

Outrageous! Τα BAFTA ξέχασαν τον Μπομπ Χόσκινς στο αφιέρωμα για όσους έφυγαν τη χρονιά που πέρασε

Παρόλο που ο Μπομπ Χόσκινς κέρδισε το BAFTA καλύτερου ηθοποιού το 1986 για το «Mona Lisa» του Νιλ Τζόρνταν και που ακόμη και αν δεν το είχε κερδίσει ποτέ ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Βρετανούς ηθοποιούς με τεράστια (και χολιγουντιανή) καριέρα, τα BAFTA τον ξέχασαν στο in memoriam αφιέρωμα για όσους έφυγαν τη χρονιά που μας πέρασε στη φετινή τους απονομή.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στη φετινή απονομή των βραβείων BAFTA και ψηφίστε τις πιο καλοντυμένες και τις πιο κακοντυμένες... εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της Βασιλικής Οπερας του Λονδίνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε in memoriam αφιερώματα μεγάλων απονομών, αφού πολλές φορές στα Οσκαρ έχουν «ξεχαστεί» μεγάλα και μικρά ονόματα επαγγελματιών που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται εκεί, ενώ όλοι θυμούνται πως από τα περσινά BAFTA «έλειπαν» και ο Τζέιμς Γκαντολφίνι αλλά και ο Κάρι Μοντίθ του «Glee».

Διαβάστε εδώ τον αποχαιρετισμό του Flix στον Μπομπ Χόσκινς.

Η «παράλειψη» σχολιάστηκε έντονα στα social media που απέδωσαν τις πρέπουσες τιμές στον υπέροχο Μπομπ Χόσκινς:

Ο Χόσκινς ήταν υποψήφιος για BAFTA και για το «The Long Good Friday» και για το «The Honorary Consul» το 1983, αλλά μάλλον όχι αρκετές φορές για να καταλάβει κάποιος πριν να είναι αργά το λάθος του... Ευτυχώς, εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Βρείτε εδώ το In Memoriam του Flix για το 2014 (ελπίζοντας να μην έχουμε ξεχάσει κάποιον)

Διαβάστε ακόμη:

Tags: BAFTA 2015