Buzz

Αχ βρε Γουαϊνόνα…

στα 10

Το ίνδαλμα των ‘90ς, το it girl που λάτρεψε μια ολόκληρη γενιά, δυσκολεύεται να κάνει το come back της, όπως φαίνεται από την παρουσίαση των επόμενων ταινιών της.

Αχ βρε Γουαϊνόνα…

Η Γουαϊνόνα Ράιντερ, εστεμμένη εναλλακτική prom queen για τη γενιά που ενηλικιώθηκε στα ‘90ς, με θριάμβους από το «Edward Scissorhands» και τις «Γοργόνες» μέχρι το «Relity Bites» και τα «Χρόνια της Αθωότητας», πέρασε μια μεγάλη περίοδο παρακμής και πρόσφατα επανήλθε με καλά δείγματα. Την ευχαριστηθήκαμε, έστω για λίγο, στο «Star Trek», την καμαρώσαμε σε δεύτερο ρόλο στον «Μαύρο Κύκνο». Ε, μέχρι εκεί.

Αντε να πούμε ότι κρατάμε ελπίδες και για το «The Iceman» του Αριελ Βρόμεν, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Μάικλ Σάνον και τον Κρις Εβανς (και με τον Τζέιμς Φράνκο που έχει πάψει να είναι ικανό διαπιστευτήριο!). Αντε να πούμε κι ότι ανυπομονούμε για το «Frankenweenie», όπου δανείζει τη φωνή της και τραγουδάει κι ένα τραγούδι, για χάρη του παλιού συνεργάτη και μέντορά της, Τιμ Μπάρτον.

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες για τις δύο ταινίες με τη Γουαϊνόνα Ράιντερ που θα δούμε προσεχώς, προμηνύουν ότι η μία θα είναι χειρότερη από την άλλη. Και, για να επιστρέψουμε στα λόγια μας, και στις δύο συμπρωταγωνιστεί με τον Τζέιμς Φράνκο!

Το «The Letter» του Τζέι Ανάνια, θα κάνει σε λίγο καιρό την πρεμιέρα του σε VOD απ’ ευθείας. Η ιστορία θέλει τη Γουαϊνόνα σε ρόλο θεατρικής συγγραφέα η οποία σταδιακά – αλλά χωρίς προφανή λόγο – χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα, ενώ ερωτεύεται τον μυστηριώδη Ταϊρόν που μπορεί ή μπορεί και όχι να ευθύνεται για την ψυχολογική της κατάρρευση. Δείτε το τρέιλερ εδώ και πείτε μας αν δε μοιάζει με παρωδία τραβηγμένη με κακή βιντεοκάμερα:


Το «Homefront», πάλι, είναι περιπέτεια δράσης σε… σενάριο Σιλβέστερ Σταλόνε! Εκεί η Γουαϊνόνα θα συμπρωταγωνιστεί βεβαίως με τον Τζέιμς Φράνκο αλλά και με τον Τζέισον Στέιθαμ, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Γκάρι Φλέντερ, του «Kiss the Girls» και του «Runaway Jury», άρα τουλάχιστον η ταινία θα έχει μια εμπορική προοπτική. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη και η ιστορία βασίζεται σε μυθιστόρημα του Τσακ Λόγκαν. Εκεί, ένας πρώην πράκτορας (ο Τζέισον Στέιθαμ) εγκαθίσταται σε μια ήσυχη κωμόπολη αναζητώντας την ηρεμία στη ζωή του, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο έμπορο ναρκωτικών (τον Τζέιμς Φράνκο) που τον λένε Γκέιτορ. Η Γουαϊνόνα Ράιντερ υποδύεται τη συνέταιρο του Φράνκο, μια πρώην μηχανόβια.

Κι εδώ έρχεται το μοιραίο ερώτημα: ποιος είναι αυτόν τον καιρό ο μάνατζερ της Γουαϊνόνα και, πραγματικά, θέλει το καλό της;