Buzz

«The Iceman»: δείτε φωτογραφίες από τα σύγχρονα «καλά παιδιά»

στα 10

«The Iceman»: Μάικλ Σάνον, Ρέι Λιότα, Κρις Εβανς και σε δεύτερο ρόλο η Γουινόνα Ράιντερ. Αυτή είναι η συμμορία της mob movie της χρονιάς, σκηνοθετημένης από τον ισραηλινό σκηνοθέτη του «Danika», Αριελ Βρόμεν. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στην Βενετία, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

«The Iceman»: δείτε φωτογραφίες από τα σύγχρονα «καλά παιδιά»

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Τορόντο, το «The Iceman» φημολογείται ότι θα είναι η μαφιόζικη ταινία της χρονιάς που θα γίνει αυτόματα κλασική. Στην σκηνοθετική καρέκλα ο Αριελ Βρόμεν («Danika»), ο οποίος συνυπογράφοντας το σενάριο με τον μόνιμο συνεργάτη του Μόργκαν Λαντ («RX»), καλείται να διηγηθεί την ιστορία ενός υπαρκτού και διαβόητου εκτελεστή της μαφίας, του Ρίτσαρντ Καλίνσκι. Ο Καλίνσκι, ο οποίος φημολογείται ότι είναι υπεύθυνος για 100 δολοφονίες, μέχρι να ξεσκεπαστεί η ταυτότητά του, ζούσε διπλή ζωή με την ανυποψίαστη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον συγκλονιστικό Μάικλ Σάνον. Ο Ρέι Λιότα επίσης κρατά το ρόλο του μαφιόζου Ρόι Ντεμόι. Ο Κρις Εβανς ερμηνεύει τον μαθητή του Καλίνσκι, τον «Mr. Softee» (αληθινό όνομα: Ρόμπερτ Προνγκ) και φήμες τον θέλουν να αντικατέστησε τον Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος αποχώρησε. Αλλος ένας που αποχώρησε νωρίς ήταν ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο που είχε υπογράψει για το ρόλο του Τζος Ρόζενταλ (του εκτελεστή της ομάδας του Ρέι Λιότα). Στη θέση του ήρθε ο Ντέιβιντ Σουίμερ. Και τέλος, η Μάγκι Τζίλενχαλ άφησε το ρόλο της συζύγου του Καλίνσκι κενό, για να τον αποδεχτεί τελικά η Γουινόνα Ράιντερ, την οποία περιμένουμε να κάνει την μεγάλη επιστροφή της.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες στο gallery.

Διαβάστε το line up του Φεστιβάλ Βενετίας.