Buzz

Τέλος για τα γυρίσματα των «Avengers: Age of Ultron»

στα 10

Με ένα tweet, ο Τζος Γουίντον ανακοίνωσε τη λήξη των γυρισμάτων του «Avengers: Age of Ultron». Περισσότερα το καλοκαίρι του 2015...

Τέλος για τα γυρίσματα των «Avengers: Age of Ultron»

Το βαρύ πυροβολικό της Marvel για το 2015 είναι έτοιμο... Τουλάχιστον όσο αφορά τα γυρίσματά του, αφού το «Avengers: Age of Ultron» θα μπει εντός ολίγου στη διαδικασία του post-production προκειμένου να αποκτήσει τα εφέ που θα το κάνουν το μεγάλο blockbuster που θα αλώσει το κινηματογραφικό καλοκαίρι του 2015.

Με ένα tweet του, ο Τζος Γουίντον ανακοίνωσε τη λήξη των γυρισμάτων και με χιούμορ πόσταρε μια φωτογραφία με τον εαυτό του να αναρωτιέται «Τι στο διάολο κάνω τώρα;». Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη: ο Γουίντον θα επιμεληθεί την ολοκλήρωση της ταινίας και ταυτόχρονα θα επιβλέπει το κινηματογραφικό κομματι της Marvel που δεν θα σταματήσει να παράγει ταινίες μέχρι να εξαντληθούν όλοι οι ήρωες των κόμικς της εταιρείας και μέχρι να τους ξαναλανσάρουν όλους και πάλι από την αρχή.

Διαβάστε ακόμη: «Avengers: Age of Ultron»: Ετοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή

Joss Whedon

O Γουίντον πόσταρε και μια φωτογραφία του συνεργείου του, στέλνοντας ευχαριστήρια σε όσους δούλεψαν στην ταινία, χαρίζοντας του μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Σε πρόσφατη ερώτησή που του έγινε ο Γουίντον σχολίασε την αντιπαλότητα ανάμεσα στη Marvel και την DC Comics: «Νομίζω πως και τα δύο στούντιο έχουν διαφορετικές ατζέντες, διαφορετικούς τρόπους να προσεγγίζουν το είδος της υπερηρωικής ταινίας και την αισθητική της κάθε ταινίας. Εκείνοι είναι πολύ πιο σκοτεινοί και είναι φορές που λειτουργεί καταπληκτικά ενώ η Marvel τείνει να είναι λίγο πιο ελαφριά.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: