Buzz

«Avengers: Age of Ultron»: Ετοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή

στα 10

Εν όψει του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο που ξεκινά σε μια βδομάδα, οι νέοι «Avengers» του Τζος Γουίντον μάς δείχνουν άφθονες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και τον Ultron τον ίδιο!

«Avengers: Age of Ultron»: Ετοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή

Μια βδομάδα μακριά από το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, όπου, φυσικά, το «Avengers: Age of Ultron» είναι η μέγιστη ατραξιόν, το Entertainment Weekly αφιερώνει το νέο τεύχος του στη διοργάνωση και στην ταινία, αποκαλύπτοντας μια ντουζίνα εξαιρετικές φωτογραφίες, με πρώτο και καλύτερο (ή χειρότερο, όπως το δει κανείς), τον Ultron στο εξώφυλλό του, τον «κακό» της πολυαναμενόμενης ιστορίας, δημιούργημα του ίδιου του Iron Man. Τον Ultron υποδύεται, με τη μέθοδο του performance capture, ο Τζέιμς Σπέιντερ, ο οποίος θεωρούμε ότι θα ήταν ικανός να τον ενσαρκώσει και χωρίς ίχνος cgi! Στην ιστορία, ο Iron Man κατασκευάζει τον Ultron (μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D. που είδαμε και στο «Captain America 2»), προκειμένου κι αυτός και οι συν-Avengers του να μπορέσουν λίγο αν ξαποστάσουν. Μόνο που το ρομπότ, μην έχοντας συναισθήματα, παρά μόνο εξελιγμένη λογική, αποφασίζει ότι για να σώσει την ανθρωπότητα από… τον εαυτό της, πρέπει πρώτα να την καταστρέψει.

Περιμένοντας πολλές περισσότερες πληροφορίες και αποκαλύψεις στο πάνελ της Marvel στο Comic-Con, καμαρώστε παρακάτω όλο το καστ με υπερηρωική περιβολή, από τον Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον ως Quicksilver και την Ελίζαμπεθ Ολσεν ως Κόκκινη Μάγισσα, μέχρι τους ήδη γνώριμους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man), Μαρκ Ράφαλο (Hulk), Κρις Εβανς (Captain America), Σκάρλετ Τζοχάνσον (Μαύρη Χήρα), Κρις Χέμσγουερθ (Θορ), Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) και Ντον Τσιντλ (War Machine). Το «Avengers: Age of Ultron» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες (προφανώς και στις ελληνικές ταυτόχρονα) την Πρωτομαγιά του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

ultron01

ultron02

ultron03

ultron04

ultron05

ultron06

ultron07

ultron08

ultron09