Industry

Captain America vs. Batman vs. Superman

στα 10

Με το δεύτερο μέρος του «Captain America» να αλώνει το παγκόσμιο box-office, η Marvel ανακοινώνει την ημερομηνία εξόδου της τρίτης ταινίας του Στιβ Ρότζερς ακριβώς την ημέρα που στις αίθουσες θα βγει το «Batman vs. Superman» της Warner.

Captain America vs. Batman vs. Superman

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως η επιλογή της Marvel είναι τυχαία, αφού η ημερομηνία εξόδου του προσωρινά τιτλοφορημένου «Batman vs. Superman» της Warner στις 6 Μαΐου του 2016 έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Η κίνησή της είναι σαφώς μια πράξη... ισχύος που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε πιθανό αντίπαλο και έρχεται να γιορτάσει με αλαζονία την τεράστια επιτυχία του «Στρατιώτη του Χειμώνα», ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ ανοίγματος στην Αμερική για το μήνα Απρίλιο και έχει ήδη ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως.

Το μόνο που μπορείς να συμπεράνεις είναι πως μια από τις δύο ταινίες θα αλλάξει σίγουρα ημερομηνία, εκτός αν είμαστε τόσο τυχεροί ώστε να δούμε δύο από τα μεγαλύτερα blockbusters του 2016 να κονταροχτυπιούνται στο box-office σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Μέχρι τότε, δεν γνωρίζουμε φυσικά τίποτα για τον τρίτο «Captain America», γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για το «Batman vs. Superman» και το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως η μανία του Χόλιγουντ με τα κόμικς συνεχίζει να ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

2

Για την ώρα θυμηθείτε το θόρυβο πίσω από το «Batman vs. Superman» και διαβάστε περισσότερα για το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» που παρεπιπτόντως ενώ σκίζει στον υπόλοιπο πλανήτη, στην Ελλάδα σχεδόν πέρασε και δεν ακούμπησε.

Διαβάστε ακόμη: