Buzz

«Avengers: Age of Ultron»: η επίσημη σύνοψη είναι εδώ και είναι αποκαλυπτική

στα 10

Μ’ ένα επίσημο δελτίο Τύπου από την Disney, οι Avengers μάς αποκαλύπτουν με τι θα καταπιαστούν στην επόμενη περιπέτειά τους.

«Avengers: Age of Ultron»: η επίσημη σύνοψη είναι εδώ και είναι αποκαλυπτική

Το βαρύ πυροβολικό της Marvel για το 2015 είναι έτοιμο... Τουλάχιστον όσο αφορά τα γυρίσματά του, αφού το «Avengers: Age of Ultron» μπήκε εδώ κι ένα μήνα στη διαδικασία του post-production, προκειμένου να αποκτήσει τα εφέ που θα το κάνουν το μεγάλο blockbuster που θα αλώσει το επόμενο κινηματογραφικό καλοκαίρι. Με ένα tweet του τον Δεκαπενταύγουστο, ο Τζος Γουίντον ανακοίνωσε τη λήξη των γυρισμάτων και με χιούμορ πόσταρε μια φωτογραφία με τον εαυτό του να αναρωτιέται «Τι στο διάολο κάνω τώρα;». Η απάντηση είναι, τίποτε απολύτως. Τα ηνία έχουν αναλάβει η Marvel και η Disney, που έχουν φυσικά ήδη ξεκινήσει την καμπάνια του μάρκετινγκ για την ταινία, υποψιάζοντας το κοινό και τροφοδοτώντας το φειδωλά με στοιχεία για το «Avengers: Age of Ultron». Η επίσημη σύνοψη που μόλις κυκλοφόρησε, δίνει το πλαίσιο της πλοκής, τα ντράβαλα των κεντρικών υπερηρώων και τους καλούς και κακούς που τους πλαισιώνουν. Διαβάστε την παρακάτω αυτούσια.

Η Marvel Studios παρουσιάζει το «Avengers: Age of Ultron», την επική συνέχεια στη μεγαλύτερη υπερηρωϊκή ταινία όλων των εποχών. Οταν ο Τόνι Σταρκ προσπαθεί να αναβιώσει ένα ειρηνευτικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε αναστολή, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά και οι πιο Δυνατοί Ηρωες της Γης, ανάμεσά τους ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk, η Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία, με διακύβευμα τη μοίρα του πλανήτη. Με την εμφάνιση του εκδικητικού Ultron, οι Avengers αναλαμβάνουν να σταματήσουν το εφιαλτικό του σχέδιο και, σύντομα, αβέβαιες συμμαχίες κι απρόσμενη δράση χαράζουν το δρόμο για μια επική και μοναδική παγκόσμια περιπέτεια. Η ταινία της Marvel, «Avengers: Age of Ultron», έχει ως πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που επιστρέφει ως Iron Man, μαζί με τον Κρις Εβανς ως Captain America, τον Κρις Χέμσγουερθ ως Thor και τον Μαρκ Ράφαλο ως Hulk. Μαζί με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον ως Μαύρη Χήρα και τον Τζέρεμι Ρένερ ως Hawkeye και με την επιπλέον υποστήριξη του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως Νικ Φιούρι και την Κόμπι Σμάλντερς ως Πράκτορα Μαρία Χιλ, η ομάδα αναγκάζεται να ξαναενωθεί για να κατανικήσει τον Τζέιμς Σπέιντερ ως Ultron, έναν τρομακτικό κακό – προϊόν υψηλής τεχνολογίας – αποφασισμένο να αφανίσει την ανθρωπότητα. Στην πορεία, θα αντιμετωπίσουν δυο μυστηριώδεις και αδίστακτους νεοφερμένους ήρωες, τη Γουάντα Μαξίμοφ που υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ολσεν και τον Πιέτρο Μαξίμοφ που υποδύεται ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και θα συναντήσουν έναν παλιό φίλο με νέα μορφή, όταν ο Πολ Μπέτανι ενσαρκώσει τον Vision. Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Τζος Γουίντον, το «Avengers: Age of Ultron», το σίκουελ του «Marvel’s The Avengers» του 2012, που έκανε πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες την Πρωτομαγιά του 2015.