Industry

Το «Avatar: The Way of Water» μόλις έγινε η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

στα 10

Το «Avatar: The Way of Water» ξεπέρασε και τον «Τιτανικό». Οι μόνες ταινίες που μένουν ως εμπόδιο για την κατάκτηση της κορυφής είναι τα «Avengers: Endgame» και το πρώτο «Avatar».

Το «Avatar: The Way of Water» μόλις έγινε η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

Ο Τζέιμς Κάμερον κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό στο παγκόσμιο box office.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η ταινία «Avatar: The Way of Water» έφτασε τα 2.2433 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας έτσι τον «Τιτανικό» στα 2.2428 δισεκατομμύρια δολάρια στις εισπράξεις του παγκόσμιου box office, φτάνοντας έτσι στην τρίτη θέση. Στην Αμερική η ταινία έφτασε στα 657 εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας έτσι στην ένατη θέση, και στις υπόλοιπες χώρες κέρδισε 1.585 δισεκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας κι εκεί στην τρίτη θέση.

Διαβάστε ακόμα: Στο «Avatar 5» η δράση μεταφέρεται στη Γη

avatar the way of water

Η ταινία κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του box office σε πάνω από 20 χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Εσθονία, η Ουγγαρία, η Λετονία, η Τουρκία, ο Λίβανος, η Λιθουανία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία, η Σλοβακία και η Νέα Ζηλανδία.

Τώρα οι μόνες ταινίες που του μένουν ως εμπόδιο για να κατακτήσει την κορυφή είναι τα «Avengers: Endgame» στα 2.7 δις και το πρώτο «Avatar» στα 2.92 δις.