Buzz

Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του «Avatar: The Way of Water»

στα 10

Αυτή την φορά η παραμονή μας στην Πανδώρα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά.

Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του «Avatar: The Way of Water»

Χρειάστηκαν 13 χρόνια αναμονής για να επιστρέψουμε στην Πανδώρα με το σίκουελ «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον, αλλά αυτή την φορά μας υπόσχεται πως η παραμονή μας θα είναι αρκετά μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά, μισή ώρα παραπάνω δηλαδή από την διάρκεια της πρώτης ταινίας, 2 ώρες και 41 λεπτά. Για σύγκριση οι αμέσως επόμενες πιο εισπρακτικές ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office, το «Avenger: Endgame» και ο «Τιτανικός» έχουν διάρκεια 3 ώρες και 2 λεπτά και 3 ώρες και 14 λεπτά αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον έδωσε μάχες για να κάνει το πρώτο «Avatar» πραγματικότητα

avatar the way of water

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της τοποθετημένο περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το «Avatar: The Way of Water» αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι (Τζέικ, Νεϊτίρι και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τη διάρκεια που διανύουν. για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ. Το «Avatar: The Way of Water» θα βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2022.