Buzz

Ο Οστιν Μπάτλερ είναι το νέο πρόσωπο του Saint Laurent YSL Beauty

στα 10

Ο Μπάτλερ πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του οίκου του Saint Laurent, σκηνοθετημένο από την Ζουλιά Ντικουρνό.

Ο Οστιν Μπάτλερ είναι το νέο πρόσωπο του Saint Laurent YSL Beauty

Φαίνεται πως ο οίκος του Saint Laurent βρήκε το πρόσωπο για την καινούργια της διαφημιστική καμπάνια σε έναν υποψήφιο για Οσκαρ ηθοποιό.

Ο Οστιν Μπάτλερ, υποψήφιος για Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Elvis», πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του Saint Laurent για την YSL Beauty καμπάνια του. Ο Μπάτλερ αποκαλύφθηκε ως ο «πρεσβευτής αρωμάτων» του οίκου και έκανε το ντεμπούτο της νέας κολόνιας, MYSELF.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ λέει πως το «Dune Part Two» μοιάζει ως μια τεράστια επική πολεμική ταινία

austin butler ysl

«Ηταν τιμή μου που μου ζητήθηκε να γίνω μέλος της οικογένειας της YSL Beauty. Τα τελευταία χρόνια μίλησα με ανθρώπους που γνώριζαν τον Saint Laurent. Είχε καταφέρι να σπάσει τις ταμπέλες. Ηταν επαναστάτης και μου άρεσε αυτό σε εκείνον. Με τιμά ιδιαίτερα που είμαι μέρος της κληρονομιάς που ξεκίνησε», δήλωσε ο Μπάτλερ σε μια συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα το νέο διαφημιστικό του MYSLF το σκηνοθέτησε η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτρια Ζουλιά Ντικουρνό, με το άρωμα να περιγράφεται ως μια «νέα αναπαράσταση της αρρενωπότητας, όχι απλώς ένα άρωμα, αλλά μια πρόσκληση να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός». Δείτε το διαφημιστικό παρακάτω.

austin butler ysl