Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ έχει θεόσταλτη αποστολή να βρει τον Οσάμα μπιν Λάντεν στο «Army of One»

στα 10

Εμπλουτίζοντας μια φιλμογραφία που μετά από δεκαετίες θα πουλιέται σε συλλέκτες ως cult ανοσιούργημα, ο Νίκολας Κέιτζ παίζει στο «Army of One» μια τόσο απίστευτη ιστορία που δεν θα μπορούσε παρά να είναι αλήθεια.

Ο Νίκολας Κέιτζ έχει θεόσταλτη αποστολή να βρει τον Οσάμα μπιν Λάντεν στο «Army of One»

To «Army of One» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκάρι Φόκνερ, ενός πρώην απατεώνα που βλέπει ένα όραμα με το Θεό και ακολουθεί τις οδηγίες του να πάει στο Πακιστάν για να συλλάβει τον Οσάμα μπιν Λάντεν με μοναδικό εξοπλισμό ένα σπαθί, ένα στιλέτο, ένα πιστόλι και έναν εξοπλισμό νυχτερινής όρασης.

Η ιστορία του Φόκνερ εμφανίστηκε πρώτη φορά στο περιοδικό GQ το 2010, γεγονός που τον έκανε ενός είδους τηλεοπτικού σταρ, αφού εμφανίστηκε για να αφηγηθεί την ιστορία του μέχρι και στο Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν. Οταν ο Φόκνερ ρωτήθηκε τι είναι, ήρωας ή απλά ένας εκκεντρικός, αυτός απάντησε «Λίγο απ' όλα».

Δείτε ακόμη: Θέλουμε τρομερά να δούμε τον Νίκολας Κέιτζ σε ΟΛΟΥΣ τους ρόλους του «Game of Thrones»

Army of One 607

«Εχω κάνει κρακ, κοκαίνη, χασίς. Εχω κάνει τα πάντα που υπάρχουν εκεί έξω. Εχω μπει στη φυλακή, έχω επιβιώσει από ναυάγιο, έκρηξη, πυροβολισμούς, μαχαιρώματα. Η ιστορία μου δεν ξεκινάει εδώ. Ξεκίνησε όταν ήμουν 5 ετών, την πρώτη φορά που προσπάθησα να κλέψω ένα αυτοκίνητο», είχε δηλώσει ο Φόκνερ που τώρα θα δει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη στην ταινία που σκηνοθετεί ο Λάρι Τσαρλς του «Μποράτ», ενώ στο ρόλο του Θεού κανείς δεν φέρνει αντίρρηση για λίγο Ράσελ Μπραντ ακόμη...

Περισσότερα νέα τρέιλερ