Buzz

Φοβάστε τις αράχνες; Ερχεται το ριμέικ της «Αραχνοφοβίας»

στα 10

Η κλασσική ταινία τρόμου της Amblin Entertainment αποκτά κι αυτή ένα ριμέικ σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Λάντον.

Φοβάστε τις αράχνες; Ερχεται το ριμέικ της «Αραχνοφοβίας»

Θυμάστε την ταινία του 1990 «Αραχνοφοβία» σε σκηνοθεσία του Φρανκ Μάρσαλ; Ηταν μια από εκείνες τις ταινίες σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του πιο οικογενειακού του στούντιο Amblin Entertainment όπου αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάτι λίγο πιο τρομαχτικό, καθώς η ταινία μιλούσε για μια μικρή κωμόπολη της Καλιφόρνια η οποία γέμισε από δηλητηριώδεις και θανατηφόρες αράχνες από τη Νότια Αμερική, όταν μια από αυτές κατάφερε να μπει στο φέρετρο ενός φωτογράφου ο οποίος πέθανε κατά την διάρκεια μιας αποστολής εκεί. Ο Τζεφ Ντάνιελς πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του δρ. Ρος Τζένινγκς, ενός οικογενειακού γιατρού με βαθιά φοβία για τις αράχνες που πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν εξολοθρευτή (Τζον Γκούντμαν) για να καταστρέψει τις αράχνες που σκοτώνουν την πόλη τους.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από το «Maestro» του Μπράντλεϊ Κούπερ

christopher landon

Και τώρα, στην κλασσική τακτική του Χόλιγουντ, η ταινία αυτή θα γίνει ριμέικ σε σκηνοθεσία και σε σενάριο του Κρίστοφερ Λάντον, τον σκηνοθέτη των «Happy Death Day» και του «Freaky», σε παραγωγή της Amblin Entertainment και των Τζέιμς Γουάν και Φρανκ Μάρσαλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση ο Λάντον ανέβασε το παρακάτω tweet λέγοντας πως «είμαι είτε ο πιο ικανός είτε ο χειρότερος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, αφού ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Amblin και τον Τζέιμς Γουάν».

Το ριμέικ της «Αραχνοφοβίας» βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιο καστ ή μια ημερομηνία κυκλοφορίας της.