Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Aquaman and the Lost Kingdom» είναι γεμάτο δράση και bromance

στα 10

Το αναμενόμενο σίκουελ της DC αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο τρέιλερ του «Aquaman and the Lost Kingdom» είναι γεμάτο δράση και bromance

Μετά από αρκετές αναβολές και αναφορές για πολλά και εκτεταμένα reshoots το σίκουελ του «Aquaman» του Τζέιμς Γουάν, με τίτλο «Aquaman and the Lost Kingdom» επιτέλους θα κάνει φέτος την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες η Warner κυκλοφόρησε το πρώτο, αρκετά εντυπωσιακό τρέιλερ, για να το επιβεβαιώσει.

Μπορεί το πρώτο «Aquaman» να ήταν μια καθαρόαιμη υπερηρωική ταινία, η οποία μάλιστα κατάφερε να γίνει και η πιο επικερδής ταινία της DC φτάνοντας περίπου τα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά για την δεύτερη ταινία ο Γουάν φαίνεται πως την προσεγγίζει περισσότερο ως μια ταινία τρόμου, μιας και ο ίδιος αποκάλυψε πως το «Aquaman 2» είναι πολύ εμπνευσμένο από το «Planet of the Vampires».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζεφ Νίκολς αποκαλύπτει το πως θα ήταν ο δικός του «Aquaman»

Aquaman and the Lost Kingdom

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλο αυτό το δράμα με την Αμπερ Χερντ και το ότι είχε μειωθεί ο ρόλος της στην ταινία μετά τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ. «Πάντα το πρότεινα σε όλους από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο “Aquaman” ήταν το ταξίδι του Αρθουρ και της Μίρα. Η δεύτερη ταινία θα ήταν πάντα ο Αρθουρ και ο Ορμ. Ετσι, η πρώτη ήταν μια ρομαντική ταινία δράσης-περιπέτειας, η δεύτερη είναι μια ταινία δράσης-περιπέτειας bromance. Ας το αφήσουμε εκεί».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Μομόα, Αμπερ Χερντ, Πάτρικ Γουίλσον, Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Γουίλεμ Νταφόα και Τεμέουρα Μόρισον.

Το «Aquaman and the Lost Kingdom» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Aquaman and the Lost Kingdom