Buzz

Η Αμπερ Χερντ αρνείται τις φήμες για recast στο «Aquaman 2»

στα 10

Εκπρόσωποι της ηθοποιού αναφέρουν πως οι φήμες που κυκλοφορούν είναι τελείως ανακριβείς.

Η Αμπερ Χερντ αρνείται τις φήμες για recast στο «Aquaman 2»

Πριν λίγες μέρες ο Τζόνι Ντεπ πανηγύριζε για τη νίκη του στην αγωγή δυσφήμησης κατά της Αμπερ Χερντ, με εκείνη να αναγκάζεται να πληρώσει στον πρώην συζυγό της αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Κατά την διάρκεια της δίκης, αλλά και μετά από αυτήν, πολλοί φανς του Ντεπ ζητούσαν από την Warner να «διώξει» την Χερντ από την ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom», στην οποία πρωταγωνιστεί ξανά στον ρόλο της πριγκίπισσας Μίρα. Οι υπογραφές που είχαν συγκεντρωθεί online είχαν ξεπεράσει τα τεσσερισήμιση εκατομμύρια.

Πρόσφατα μάλιστα το site Just Jared αποκάλυψε πως μετά από κάποια test screenings η Warner αποφάσισε να κόψει τελείως τον ρόλο της Χερντ από την ταινία, μια φήμη την οποία εκπρόσωποι της Χερντ έσπευσαν να την διαψεύσουν λέγοντας πως «οι φήμες συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό όπως από την πρώτη μέρα - ανακρίβειες, χωρίς ευαισθησία και ελαφρώς τρελές.»

Διαβάστε ακόμα: Η Αμπερ Χερντ δεν θα αποχωρήσει από το «Aquaman 2» παρά τις αντιδράσεις των φανς

amber heard main

Το άρθρο αναφέρει πάντως πως η Warner αποφάσισε μάλιστα να κάνει recast τον ρόλο της Μίρα κάτι που, αν ισχύει, θα πρέπει να τους κάνει να βιαστούν αρκετά μιας και η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2023. Κατά την διάρκεια της δικής αποκαλύφθηκαν διάφορα στοιχεία τα οποία ίσως ενισχύουν περισσότερο τις φήμες αυτές μιας και ο Πρόεδρος της Warner Γουόλτερ Χαμάντα κατέθεσε πως η Χερντ και ο Τζέισον Μομόα δεν είχαν καθόλου χημεία στην πρώτη ταινία και πως κόπηκαν κάποιες σκηνές στο μοντάζ.

Η Χερντ πάντως έχει αναφέρει πως η δίκη αυτή έχει αμαυρώσει την ίδια και την καριέρα της και πως η Warner δεν την ήθελε στο σίκουελ.