Buzz

Αποχώρησε για λόγους υγείας η Μπετ Μίντλερ από την ταινία για τη ζωή του Φιλ Σπέκτορ

στα 10

Εχοντας καταφέρει να συμμετάσχει μόνο σε μερικά από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Φιλ Σπέκτορ που ετοιμάζεται για λογαριασμό του HBO, η Μπετ Μίντλερ αποχώρησε από την ταινία δηλώνοντας βαθιά στεναχωρημένη...

Αποχώρησε για λόγους υγείας η Μπετ Μίντλερ από την ταινία για τη ζωή του Φιλ Σπέκτορ

Η Μπετ Μίντλερ είχε θεωρηθεί ιδανική επιλογή για το ρόλο τη Λίντα Κένι Μπάντερ, μια από τις συνηγόρους υπεράσπισης του Φιλ Σπέκτορ στη δίκη για τη δολοφονία της ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον. Και τώρα οι υπεύθυνοι του HBO πρέπει να επιλέξουν την αντικαταστάτρια της, αφού η Μίντλερ αποχώρησε από την ταινία λόγω κήλης στον μεσοσπονδύλιο δίσκο που την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει για το γεγονός πως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψω αυτό το υπέροχο πρότζεκτ», δήλωσε η Μπετ Μίντλερ. «Το να δουλέψω με τον Ντέιβιντ Μάμετ και τον Αλ Πατσίνο ήταν ένα όνειρο ζωής. Αλλά η κατάσταση μου κάνει τη συμμετοχή μου αδύνατη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την ευγενική τους κατανόηση».

Η παραγωγή, όμως αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, όταν φίλοι της Κλάρκσον απείλησαν πως θα σαμποτάρουν την ταίνια οργανώνοντας μια καμπάνια εναντίον της, ώστε να μην καταφέρει να προταθεί ή να κερδίσει κάποιο βραβείο Εμμυ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τους, τα φιλικά πρόσωπα του θύματος του Σπέκτορ, φοβούνται πως η ενοχή του Σπέκτορ θα αμφισβητηθεί μετά τη δήλωση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη της ταινίας Ντέιβιντ Μάμετ: «Νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία...Δεν έπρεπε να τον καταδικάσουν».