Buzz

Αλ Πατσίνο: Be our Little Baby!

στα 10

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Φιλ Σπέκτορ (σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μάμετ, παραγωγή ΗΒΟ) στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο.

Αλ Πατσίνο: Be our Little Baby!
To know him is to love him...

Εχει ανακοινωθεί εδώ κι 1 1/2 χρόνο, αλλά μόλις τώρα ξεκίνησε η παραγωγή της: η βιογραφία του διαβόητου μουσικού παραγωγού Φιλ Σπέκτορ που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Μάμετ για το ΗΒΟ. Πρωταγωνιστής ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει γίνει μόνιμος του καναλιού και των πολυβραβευμένων παραγωγών του (για το «You Don't Know Jack», τη βιογραφία του Δρ. του Θανάτου, Τζακ Κεβόρκιαν, ο Πατσίνο κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα). O τίτλος της ταινίας παραμένει άγνωστος, αλλά φήμες τη θέλουν να ονομάζεται «You've Lost That Loving Feeling» - από το διάσημο τραγούδι των Righteous Brothers.

Η ταινία ασχολείται φυσικά με την πολύκροτη δίκη του 72χρονου Φιλ Σπέκτορ για ανθρωποκτονία (το 2003 κατηγορήθηκε για το φόνο της συντρόφου του, της μοντέλου/ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον). Ενώ η πρώτη δίκη το 2007 απελευθέρωσε τον Σπέκτορ λόγω κακοδικίας, στην έφεση του 2009 ο μουσικός παραγωγός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκισης. Η πλοκή εστιάζει στη σχέση που χτίζεται ανάμεσα στον Σπέκτορ και τη δικηγόρο του Λίντα Κένι Μπέιντεν (την οποία ερμηνεύει η Μπετ Μίντλερ).

Ελπίζουμε η ταινία να πάει και λίγο πίσω. Γιατί πριν καταγραφεί στην ιστορία ως δολοφόνος, ο Φιλ Σπέκτορ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της μουσικής, δημιουργώντας το διάσημο «Wall of Sound» ήχο, με ενορχηστρώσεις που έκαναν διάσημα γκρουπς όπως οι Crystals και οι Ronettes, και τραγούδια που έμειναν κλασικά, όπως το «Be my Little Baby».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η New York Post. Περιμένουμε και τις επόμενες - όταν ο εξίσου τσακαλωμένος πια Πατσίνο, θα αρχίσει να φοράει τις περούκες και το τρελό βλέμμα του Σπέκτορ...