Buzz

Αποκλειστικό clip από «Το Τανγκό των Χριστουγέννων»

στα 10

Γιάννης Μπέζος, Βίκυ Παπαδοπούλου, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση. Δείτε αποκλειστικά ένα clip από την ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη, λίγες μέρες πριν βγει στους κινηματογράφους!

Αποκλειστικό clip από «Το Τανγκό των Χριστουγέννων»

«Μουσική! Θα παίξει μια μπάντα, αγάπη μου. Για σένα.» Μόνο που η μουσική που προγραμματίζει ο Συνταγματάρχης, για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο στρατόπεδο του Εβρου που διοικεί, δεν είναι αρκετή για να κερδίσει το χαμόγελο της νέας, όμορφης και καταπιεσμένης γυναίκας του.

Ρομαντικό πάθος, καλά κρυμμένα μυστικά και πολιτική ένταση, μαζί μ’ ένα ζηλευτό καστ, συνθέτουν «Το Τανγκό των Χριστουγέννων», την ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, που αφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού... τετράγωνου, μέσα στη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Τοποθετημένη στη δεκαετία του '70 σε ένα στρατόπεδο στον Εβρο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του υπολογαχού Στέφανου Καραμανίδη που δεν ήξερε να χορεύει τανγκό και που προκειμένου να ζητήσει σε χορό τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγο του Συνταγματάρχη, θα ζητήσει τη βοήθεια ενός φαντάρου που θα του μάθει να χορεύει. Διάχυτος ερωτισμός, μια Ελλάδα σε αναζήτηση ταυτότητας και μικρές ανθρώπινες ιστορίες αναζήτησης προσωπικής και εθνικής «ελευθερίας».

Ο Γιάννης Μπέζος, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Βίκυ Παπαδοπούλου δίνουν ζωή στο αδιέξοδο των ηρώων του Γιάννη Ξανθούλη και ο Γιάννος Αιόλου τους γεμίζει με μουσική.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό clip από την ταινία, απολαύστε το teaser και το trailer, περιμένοντας την 1η Δεκεμβρίου που «Το Τανγκό των Χριστουγέννω» θα βγει στους κινηματογράφους από τη Village Films.