Buzz

Από εδώ και πέρα, ο Γούντι Αλεν θα έχει μόνο τον Λούις Σι Κέι για πρωταγωνιστή του

στα 10

Νέα Υόρκη. Κωμικοί. Κόκκινα μαλλιά. Ελαφριά κατάθλιψη. Γούντι Αλεν. Λούις Σι Κέι. Σκέφτεστε κάποιον πιο ταιριαστό συνδυασμό ταλέντου;

Από εδώ και πέρα, ο Γούντι Αλεν θα έχει μόνο τον Λούις Σι Κέι για πρωταγωνιστή του

«Είναι, ξεκάθαρα, τόσο γλυκός άνθρωπος,» λέει ο Γούντι Αλεν για τον Λούις Σι Κέι σε συνέντευξή του στους New York Times για την προώθηση του «Blue Jasmine» και τα χείλη του στάζουν μέλι. Κρίνοντας μάλιστα από τα σχόλια και τα σχέδιά του, μοιάζει ότι ο Λούις Σι Κέι θα γίνει η νέα μούσα του παραγωγικότατου σκηνοθέτη, ο οποίος ήδη αναζητά την επόμενη κατάλληλη ευκαιρία για να συνεργαστούν.

Στη συνέντευξή του, ο Γούντι Αλεν εξηγεί ότι δε γνώριζε τη δουλειά του «άλλου» νεοϋορκέζου κωμικού, μέχρι που βλέποντας μια μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Μπόμπι Καναβάλε πρόσεξε τη σκηνοθετική και σεναριακή υπογραφή του. «Ηθελα σαν τρελός να τον χρησιμοποιήσω σε κάτι κι έτσι τον βάλαμε να παίξει τον πιο γλυκό ήρωα στο ‘Blue Jasmine’.» (δείτε τον Λούις Σι Κέι να παίζει στο «Blue Jasmine» εδώ). Αλλά η συνεργασία των δύο κωμικών με τα κόκκινα μαλλιά από τη Νέα Υόρκη δε θα σταματήσει σ’ αυτήν την ταινία.

«Θα ήθελα πολύ,» λέει ο Γούντι Αλεν, «να κάνω μια ταινία όπου να παίζουμε εκείνος κι εγώ, μια κωμωδία. Ψάχνω μια ιδέα που να λειτουργεί για τους δυο μας. Φυσικά ελπίζω ότι οι θεατές δε θ’ απογοητευτούν που εγώ δεν παίζω μαζί στου στο ‘Blue Jasmine’, ούτε και που εκείνος δεν έχει έναν κωμικό ρόλο που ν’ ανταποκρίνεται στο ταλέντο του. Αλλά μι αμέρα θα βρω κάτι που θα μπορούμε να κάνουμε μαζί, γιατί νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του.»

Μάλιστα, αναζητώντας αυτήν την «κατάλληλη ιδέα» και βλέποντας ένα σόου του stand-up κωμικού Μορτ Σαλ, ο Γούντι Αλεν σκέφτηκε κάτι ακόμα πιο ριζοσπαστικό: «Θα μου άρεσε να δω αν θα μπορούσα να μαζέψω υλικό μιας ώρας και να κάνουμε ένα ζωντανό σόου μαζί με τον Λούις.» Ο Γούντι Αλεν σε stand-up comedy, ζωντανά, παρέα με τον Λούις Σι Κέι; Κλείστε εισιτήρια για Νέα Υόρκη από τώρα, με ανοιχτή επιστροφή!

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Blue Jasmine» του Γούντι Αλεν

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το ανατρεπτικό κωμικό ταλέντο του Λούις Σι Κέι