Buzz

Στο επόμενο «Transformers» θα πρωταγωνιστεί κι ο Αντονι Χόπκινς

στα 10

Γιατί αυτό που έλειπε από τη θορυβώδη, σκουριασμένη σειρά, ήταν ένας βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός.

Στο επόμενο «Transformers» θα πρωταγωνιστεί κι ο Αντονι Χόπκινς

Δεν είναι ότι ο Αντονι Χόπκινς έχει κάνει μόνο καλές ταινίες. Ή ότι δεν έχει εξαργυρώσει και στο παρελθόν το ονομά του για μια καλή αμοιβή σε ένα χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ. Απλά μοιάζει μια κάποιου είδους ήττα, το να δέχεσαι ένα ρόλο σε μια ταινία στην οποία ξέρεις ότι οι ηθοποιοί είναι κάτι για το οποίο κανείς από τους υποψήφιους θεατές της δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Εκτός κι αν το σπουδαίο ταλέντο του Χοπκινς μπορεί να κάνει ακόμη και γιγαντιαία ρομπότ από το διάστημα να σταματήσουν να τρίζουν και να μεταμορφώνονται για χάρη μιας ερμηνείας που θα θυμίσει ότι κάτω από το όργιο λαμαρίνας και ανοησίας που είναι η σειρά των «Transformers» κρύβεται κάτι βαθύ και ουσιαστικό.

transformers last knight

Αλλά επειδή ας μην γελιόμαστε, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, ας μείνουμε στο ότι ναι, ο Βρετανός ηθοποιός θα είναι ανάμεσα στο καστ του πέμπτου φιλμ των Transformers που έχει τον τίτλο «The Last Knight». Τα νέα ανακοινώθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο twitter, λίγο πριν τα γυρίσματα του φιλμ επιστρέψουν στην Αμερική για να συνεχίσουν μετά την Κούβα, στο Ντιτρόιτ.


Δείτε ακόμη: