Buzz

O Αντριου Γκάρφιλντ in drag για χάρη των Arcade Fire

στα 10

Στο βίντεο κλιπ για το «We Exist» του καναδέζικου group ο Spider-Man ντύνεται κορίτσι.

O Αντριου Γκάρφιλντ in drag για χάρη των Arcade Fire

Το τρίτο single από το εξαιρετικό τους άλμπουμ «Reflektor» κι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου, μιλά, σύμφωνα με τον Γουίν Μπάτλερ, frontman της μπάντας, «για ένα gay αγόρι που λέει στον πατέρα του, "είναι αλήθεια είμαι διαφορετικός από σένα. Αλλά γιατί μου φέρεσαι έτσι"; Στις κυρίαρχες κουλτούρες υπάρχει μια νόρμα κι όλα τα άλλα είναι ανώμαλα. Είναι μια από τις πιο σκοτεινές τάσεις της ανθρωπότητας να πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να ταιριάζουν σε ένα συγκεκριμένο καλούπι».

Πριν μερικές εβδομάδες στην διάρκεια της συναυλίας του group στο Coachella, πριν η μπάντα παίξει το συγκεκριμένο τραγούδι, ο Μπάτλερ είπε στο κοινό «το δικαίωμα να παντρεύεσαι όποιον θέλεις, είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα», μιλώντας για τον γάμο των ομοφύλων, και στην διάρκεια του τραγουδιού, ο Αντριου Γκάρφιλντ εμφανίστηκε στην σκηνή με φόρεμα και περούκα.

Η συνάντησή τους δεν ήταν ακριβώς απρόβλεπτη αφού ο Γκάρφιλντ έχει δηλώσει, «οι Arcade Fire είναι η αγαπημένη μου μπάντα. Τους είδα στη Νέα Υόρκη ζωντανά και ήταν μια σχεδόν θρησκευτική εμπειρία».

Τώρα σκηνές από εκείνη την εμφάνισή του θα βρουν τη θέση τους στο βίντεο κλιπ που η μπάντα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για το τραγούδι, ένα teaser του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Διαβάστε ακόμη