Buzz

Ανακαλύψτε πρώτοι το «Κρυφό Πάθος της Τερέζ Ντ.»

στα 10

H τελευταία ταινία του Κλοντ Μιλέρ βρίσκει την Οντρέ Τοτού να ζωντανεύει μια από τις πιο διάσημες γυναίκες ηρωίδες της γαλλικής λογοτεχνίας. Ανακαλύψτε πρώτοι το άσβεστο πάθος της για ανεξαρτησία στην avant-premiere που διοργανώνουν η Odeon και το Flix.

Flix Team
Ανακαλύψτε πρώτοι το «Κρυφό Πάθος της Τερέζ Ντ.»

Η Τερέζ Ντεσκερού είναι μια γυναίκα που κανείς δεν δείχνει να καταλαβαίνει. Στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Γαλλική επαρχία, ελάχιστοι ενδιαφέρονται άλλωστε να καταλάβουν μια γυναίκα που δεν έχει τις συνηθισμένες φιλοδοξίες, να γίνει δηλαδή μια καλή σύζυγος και μητέρα. Αυτό που έχει σημασία, αυτό που κάνει έναν γάμο πετυχημένο δεν είναι η ένωση δυο ανθρώπων, αλλά η ένωση δύο περιουσιών. Ετσι η Τερέζ Λαρόκ, γίνεται κυρία Ντεσκερού, μόνο και μόνο γιατί τα χωράφια του πατέρα της δίνουν ένα εξαιρετικό άθροισμα μαζί με τα χωράφια του συζύγου της. Μόνο που η νεαρή γυναίκα έχει διαφορετικές ιδέες, διακατέχεται από πνεύμα ελευθερίας, ασφυκτιά στον επαρχιώτικο τρόπο ζωής. Θέλοντας να ξεφύγει από τη μοίρα που της επιβάλλουν και να ζήσει μια γεμάτη ζωή, θα κάνει τα πάντα. Ακόμη και να δοκιμάσει να δηλητηριάσει τον άντρα της.

H ιστορία, βασισμένη στο βιβλίο του Φρανσουά Μοριάκ, είχε μεταφερθεί ξανά στο σινεμά από τον Ζορζ Φρανζί το 1962 με την Εμανουέλ Ριβά στον κεντρικό ρόλο, και τώρα βρίσκει μια καινούρια Τερέζ, στο πρόσωπο της Οντρέ Τοτού που δοκιμάζεται σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από αυτούς που την βλέπουμε συνήθως. Ο Μιλέρ ήταν αποφασισμένος να κάνει αυτή που θα ήταν η τελευταία ταινία της καριέρας του, μόνο αν η Τοτού δεχόταν να παίξει τον ρόλο.

«Πιθανότατα είδε κάτι σε μένα» λέει η ίδια η Οντρέ Τοτού στην συνέντευξη που έδωσε στο Flix, που βρήκε στον ρόλο μια μεγάλη πρόκληση και που δίνει μια ερμηνεία γεμάτη αμφιβολίες και ένταση.

2

To «Κρυφό Πάθος της Τερέζ Ντ.» προβλήθηκε στο 65ο Φεστιβάλ Καννών ως επίσημη ταινία κλεισίματος και τώρα φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Aυγούστου.

Εσείς, όμως, μπορείτε να το δείτε πρώτοι στην avant-premiere που διοργανώνει η Odeon και το Flix στις 21 Αυγούστου στον κινηματογράφο Παράδεισο (Κορυδαλλός) στις 23.00. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο win@flix.gr και να μπείτε στην κλήρωση για τις διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στις 20 Αυγούστου με e-mail.


Διαβάστε ακόμη: