Buzz

Αν τα poster των ταινιών έλεγαν την αλήθεια...

στα 10

Πολλές οι οσκαρικές «for your consideration» καταχωρήσεις, πολλοί οι τρόποι να πλησιάσει μία ταινία τα μέλη της Ακαδημίας φλασάροντας το poster με tagline το βαθύτερο μήνυμά της. Πόσο αναζωογονητικό θα ήταν να έλεγαν και την αλήθεια. Χαζέψτε στο gallery μία μαρκετίστικη... αντιπρόταση.

Αν τα poster των ταινιών έλεγαν την αλήθεια...

To βρετανικό site «The Shiznit» παρενέβη στο artwork των αφισών των φετινών οσκαρικών ταινιών και έβαλε τα taglines που κατά τη γνώμη των συντακτών θα έλεγαν για πρώτη φορά την αλήθεια.

Φανταστείτε δηλαδή την αφίσα των «Υπηρετριών» συνοδευόμενη από την επεξηγηματική ατάκα ότι σ'αυτή την ταινία «Λευκοί Λύνουν το Πρόβλημα του Ρατσισμού». Ή την «Σιδηρά Κυρία» με την προσωνυμία που της επισυνάπτει μεγάλη μερίδα του βρετανικού λαού («Total Bitch»), ή ακόμα καλύτερα, δίπλα στα πρόσωπα του Κλούνεϊ και του Γκόσλινγκ να φιγουράρει αυτό που σκεφτόμαστε όλοι: «αν οι πολιτικοί έμοιαζαν έτσι στ' αλήθεια, θα ψηφίζαμε».

Μερικά πιο εύστοχα από άλλα, κάποια πολύ αστεία και άλλα όχι και τόσο, όλα politically incorrect. Δεν νομίζουμε ότι επισήμως οι παραγωγοί θα κατέφευγαν στο χιούμορ, ειδικά όταν πρόκειται για τα Οσκαρ, αλλά ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν.

Προσωπικό αγαπημένο «Το Κορίτσι με το Τατουάζ»: «φουλ βιασμός, όχι υπότιτλοι».

Εσείς ποια προτιμάτε;