Buzz

Η Εϊμι Ανταμς είναι έτοιμη για το ρόλο της ζωής της!

στα 10

Με πιθανότερο σκηνοθέτη τον Ζαν Μαρκ Βαλέ του «Dallas Buyers Club», η Εϊμι Ανταμς ετοιμάζεται να υποδυθεί την Τζάνις Τζόπλιν σε όλη τη rock 'n' roll μεγαλοπρέπειά της.

Η Εϊμι Ανταμς είναι έτοιμη για το ρόλο της ζωής της!

Μια βιογραφία της Τζάνις Τζόπλιν με την Εϊμι Ανταμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2010 όταν η ηθοποιός είχε υπογράψει για μια ταινία με τίτλο τότε «Piece of my Heart» που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα λόγω συνεχών αναβολών και ελλείψει του ιδανικού σκηνοθέτη.

Μέσα στα χρόνια το πρότζεκτ άλλαξε τίτλο («Get it While You Can»), πρωταγωνίστρια (ακούστηκαν τα ονόματα τόσο της Ρις Γούιδερσπουν όσο και της Ρενέ Ζελβέγκερ) και αρκετούς σκηνοθέτες - από τον Φερνάντο Μεϊρέλες μέχρι την Κάθριν Χάρντγουικ και τον Λι Ντάνιελς.

Ολα δείχνουν όμως πως η Εϊμι Ανταμς θα κάνει το ονειρό της πραγματικότητα να υποδυθεί τη θρυλική Τζόπλιν, καθώς το φιλμ μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα - αυτή τη φορά χωρίς τίτλο για την ώρα - με πιο πιθανό σκηνοθέτη τον Ζαν Μαρκ Βαλέ του «Dallas Buyers Club» και αρχή γυρισμάτων στα μέσα του 2015.

Janis Joplin 607

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ανταμς είχε δηλώσει στην ερώτηση «με ποιον άνθρωπο από το παρελθόν θα ήθελε να πιει ένα καφέ» πως αυτή θα ήταν σίγουρα η Τζάνις Τζόπλιν, αν και όπως συμπλήρωσε: «Μάλλον δεν θα ήταν μόνο για καφέ...».

Η φυσική ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και το ταλέντο της Ανταμς είναι αρκετά στοιχεία για μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ενσαρκώσεις του επερχόμενου μέλλοντος, από ένα σκηνοθέτη που έχει αποδείξει πως μπορεί να τα βγάζει πέρα ακόμη και με τις πιο δύσκολες αναθέσεις.

Ταυτόχρονα με αυτήν την ταινία, ο Σον Ντέρκιν (σκηνοθέτης του «Martha Marcy May Marlene») ετοιμάζει και αυτός μια βιογραφιά της Τζάνις Τζόπλιν με τίτλο «Janis» με ήδη εξασφαλισμένα τα δικαιώματα χρήσης των διασημότερων τραγουδιών της. Μέχρι και σήμερα, η διασημότερη κινηματογραφική απεικόνιση της Τζάνις Τζόπλιν παραμένει η ελεύθερη διασκευή της ζωής της στο «The Rose» του Μαρκ Ραϊντέλ από το 1979 με την υποψήφια για Οσκαρ ερμηνεία της Μπετ Μίντλερ.

Πιο σύντομα θα απολαύσουμε Εϊμι Ανταμς στο «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον που βγαίνει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη: