Buzz

Amazing Spider-Man, amazing νέο 3D trailer!

στα 10

Πριν από λίγο έκανε την πρεμιέρα του στο διαδίκτυο. Χτες όμως το νέο 3D trailer του «Amazing Spider-Man» παρουσιάστηκε επισήμως σε πολλές και διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, σε μεγάλο event που έστησε η Sony, επισκιάζοντας ακόμα και την αίγλη των συζητήσεων για το Super Bowl! Δείτε επίσης νέες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν!

Amazing Spider-Man, amazing νέο 3D trailer!

Πρόσκληση στους φανατικούς του αγοριού-αράχνη έκανε χτες η Sony και έδειξε με τον πιο θεαματικό τρόπο το νέο, εντυπωσιακό trailer του «The Amazing Spider-Man».

Σε 13 πόλεις σε όλο τον κόσμο (από την Πόλη του Μεξικού μέχρι την Μόσχα, από το Βερολίνο μέχρι τη Σεούλ και από το Ρίο μέχρι το Σίδνεϊ) συγκεντρώθηκαν φαν και χάζεψαν την υπόσχεση του Μάρκ Γουέμπ («500 Μέρες με τη Σάμερ») για ένα επικό, όσο και προσωπικό φιλμικό πορτρέτο.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης το παρουσίασε στο πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Λος Αντζελες. Η Εμα Στόουν και οι παραγωγοί Αβι Αράντ και Ματ Τόλμαχ, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο Ρις Ιφανς στο Λονδίνο. Ο Αντριου Γκάρφιλντ στην Νέα Υόρκη.

Ο πρωταγωνιστής παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδης και συγκινημένος. «Δεν το πιστεύω ότι είμαι εδώ» είπε χαιρετώντας τον κόσμο. «Αυτός ο χαρακτήρας ανήκει σε όλους στο δωμάτιο. Δεν είμαι εγώ ο ήρωας αλλά όλοι εσείς. Το εννοώ. Σε όσα περισσότερα τέτοια events πάω, όλο και περισσότερο το συνειδητοποιώ: ένα τέτοιο σύμβολο σε ξεπερνάει. Εγώ είμαι απλά ο τύπος που φορά τη στολή. Ομως ο ήρωας ζούσε πολύ πριν τη φορέσω εγώ ή ο Τόμπι Μαγκουάιρ και θα συνεχίσει να ζει και μετά τον επόμενο ηθοποιό - μαύρο, λατίνο, αμερικανό- που θα τη φορέσει!»

Αυτή η τελευταία παρατήρηση του Γκάρφιλντ υπονοούσε το ντεμπούτο μίας νέας Ultimate Spider-Man σειράς κόμικ, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας Μάιλ Μοράλες είναι μιγάς.

Εκτός από το trailer σε εντυπωσιακό 3D, η Sony παρουσίασε ξανά κάποιες σκηνές (2D) που είχε δείξει και στο καλοκαιρινό φεστιβάλ της Comic-Con.

Το ίδιο το trailer πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις: οι πτήσεις στη νυχτερινή Νέα Υόρκη υπόσχονται 3D καταδιώξεις που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό κοινό, οι διαπροσωπικές σκηνές μεταξύ Γκουέν Στέισι (Εμα Στόουν) και Πίτερ Πάρκερ/SpiderMan (Αντριου Γκάρφιλντ) εγγυώνται ότι ένα έντονο ρομάντζο θα παρασύρει και τα κορίτσια στην αίθουσα, αλλά, κυρίως, η αντιπαράθεση του χαρακτήρα του ορφανού αγοριού με όλες τις φιγούρες ανδρικής εξουσίας (από τον «κακό» Lizard, μέχρι τον «καλό» αστυνόμο Στέισι) δηλώνουν ότι ο Γουέμπ τηρεί την υπόσχεσή του για ένα πολυεπίπεδο δράμα που θα συνοδεύει το θέαμα.

Και δεν λείπει το σασπένς: «Ποιος είσαι;» ρωτάει ο αστυνόμος Στέισι τον ήρωα και του τραβάει την μάσκα.

Δεν θα σας αποκαλύψουμε τι συμβαίνει μετά...

Διαβάστε τα πάντα για την ταινία και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και το teaser εδώ.