Buzz

Και όμως είναι αλήθεια. Η Αλίσια Σίλβερστοουν στο «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου!

στα 10

Μετά τον Κόλιν Φάρελ και τη Νικόλ Κίντμαν, ανακοινώθηκε το υπόλοιπο καστ της νέας ταινίας του Ελληνα σκηνοθέτη, και περιλαμβάνει την πιο απρόσμενη επιλογή που (δεν) μπορούσαμε να φανταστούμε.

Και όμως είναι αλήθεια. Η Αλίσια Σίλβερστοουν στο «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου!
«Clueless»

Μετά τον Κόλιν Φάρελ, που θα συναντηθεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Λάνθιμο ύστερα από τον εξαιρετικά πετυχημένο «Αστακό», και τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά μαζί του, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των υπόλοιπων ηθοποιών που θα συμπληρώσουν το καστ της νέας ταινίας του Ελληνα σκηνοθέτη, «The Killing of a Sacred Deer». Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα ξεκινούν στο Σινσινάτι.

Το πιο γνωστό από τα νέα ονόματα και συνάμα μια μάλλον απρόβλεπτη επιλογή δεν είναι άλλο από εκείνο της Αλίσια Σίλβερστοουν, πάλαι ποτέ δημοφιλούς teen idol, πρωταγωνίστριας βιντεοκλίπ των Aerosmith και βασίλισσας των εφηβικών κομεντί, με πιο χαρακτηριστική το απολαυστικό «Clueless» του 1995, της οποίας η καριέρα δεν διανύει ακριβώς και την πιο λαμπρή της περίοδο. Περιμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι ρόλο ακριβώς της επιφυλάσσει ο Λάνθιμος πως θα την αξιοποιήσει μέσα από το ιδιοσυγκρασιακό ύφος του.

Δείτε ακόμη: Και η Νικόλ Κιντμαν στο «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

Alicia Silverstone 607

Το καστ του «The Killing of a Sacred Deer» συμπληρώνουν οι Ράφεϊ Κάσιντι (η πιτσιρίκα από το «Tomorrowland»), Μπάρι Κόγκαν, Σάνι Σούλιτς και Μπιλ Καμπ.

Γραμμένο και πάλι από κοινού από τον σκηνοθέτη και τον Ευθύμη Φιλίππου, το «The Killing of a Sacred Deer» αφηγείται την ιστορία ενός χειρουργού, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Μόνο που η συμπεριφορά του αγοριού θα αποδειχθεί προβληματική και θα θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή γαλήνη, γκρεμίζοντας την ιδανική τους ζωή.

Η Νικόλ Κίντμαν θα υποδυθεί τη σύζυγο του Κόλιν Φάρελ, συμπληρώνοντας ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που μας ενθουσιάζει και προσθέτοντας έναν ακόμη ενδιαφέροντα ρόλο στις πρόσφατες επιλογές της Κίντμαν, η οποία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «How to Talk to Girls at Parties» του Τζον Κάμερον Μίτσελ, αλλά κι αυτά του δεύτερου κύκλου του «Top of the Lake», κι ετοιμάζεται για το «The Beguiled» της Σοφία Κόπολα, μετά τον Λάνθιμο.

Κι ενώ τα γυρίσματα του «The Killing of a Sacred Deer» ξεκινούν, συνεχίζεται το development της επόμενης ταινίας του Λάνθιμου, «The Favorite», σε σενάριο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, ένα δράμα εποχής στο οποίο η Ρέιτσελ Βάις, η Εμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν θα φορέσουν βασιλικά ενδύματα, αφού το φιλμ είναι τοποθετημένο στον 17ο αιώνα, με τη Βάις να υποδύεται τη Βασίλισσα Αν της Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμη