Buzz

«Ακίρα» με Γκάρι Ολντμαν και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ; Αρχίζει και γίνεται ωραίο!

στα 10

Εδώ και χρόνια συζητιέται η κινηματογραφική, live action εκδοχή του manga του Οτομο και τώρα μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά.

«Ακίρα» με Γκάρι Ολντμαν και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ; Αρχίζει και γίνεται ωραίο!

Φαίνεται ότι η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως στη live action μεταφορά του «Ακίρα» στον κινηματογράφο, με τον Ζομ Κολέ-Σερά του «Orphan» σκηνοθέτη, μια και οι φήμες για το καστ που επιδιώκει να κλείσει δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε περισσότερα για το μελλονικό «Ακίρα» εδώ

Μάλιστα, οι πρώτες επιλογές μεταφέρουν απόλυτα το ύφος στο οποιο μοιάζει να θέλει να κινηθεί η ταινία. Βρεττανοί, ιδιοσυγκρασιακοί, λίγο κατεστραμμένοι, με πολύ ταλέντο όταν επιλέγουν να το δείξουν: ο Γκάρι Ολντμαν και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ!

Οι δύο ηθοποιοί, που θα μπορούσαν και να θεωρούνται μέλη της «ομάδας» της Warner, μετά τη συμμετοχή τους στις ταινίες «Χάρι Πότερ», προορίζονται για τους ρόλους του ενός Συνταγματάρχη και τη Λαίδης Μιγιάκο.

Οσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτός προς το παρόν λέγεται ότι ανήκει στον Γκάρετ Χέντλαντ, του «Tron Legacy».

Η ταινία, με παραγωγό και φανατικό θαυμαστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, βασίζεται στο manga του Κατσουχίρο Οτομο, το οποίο έγινε ταινία animation σταθμός το 1988. Το σενάριο για αυτήν, τη live action εκδοχή της, υπογράφει ο Στιβ Κλόουβς, επίσης υπεύθυνος για ολόκληρο τον κινηματογραφικό «Χάρι Πότερ».