Buzz

«Αγώνες Πείνας»: δείτε χορταστικές σκηνές από τα γυρίσματα!

στα 10

Οσο περισσότερα υλικά του «Hunger Games» βγαίνουν στη δημοσιότητα, τόσο μας ανοίγει η όρεξη, αν και αυτό το 6λεπτο βίντεο είναι στ’ αλήθεια χορταστικό.

«Αγώνες Πείνας»: δείτε χορταστικές σκηνές από τα γυρίσματα!

Ο,τι δε φαίνεται στα teasers, τα trailers, τις φωτογραφίες του «Hunger Games» που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καλύπτει ένα 6λεπτο βίντεο από τα γυρίσματα, που δίνει πραγματικά μια αίσθηση του πώς θα μοιάζει η ταινία, παρότι φυσικά είναι γυρισμένο ως making of, χωρίς, δηλαδή, εφέ, ούτε καν την παραμικρή επεξεργασία.

Δείτε όλες τις φάσεις εκπαίδευσης της Κάτνις Εβερντιν, αρκετό Πίτα για να χορτάσει ο κάθε πεινασμένος, την κατασκευή των πολυσύνθετων σκηνικών, τον Γκάρι Ρος ν’ απολαμβάνει την κωμικότητα του Στάνλεϊ Τούτσι, τον Γούντι Χάρελσον να κατεβάζει ένα ποτηράκι (και παραπάνω), τον Λένι Κράβιτς να… ντύνει την Τζένιφερ Λόρενς και ό,τι άλλο χρειάζεται για να μας πείσει ότι οι «Αγώνες Πείνας» θα είναι απολαυστικοί όσο ένα αγριογούρουνο με μήλο στο στόμα.

Οι «Αγώνες Πείνας» βγαίνουν στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου. Διαβάστε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για να είστε προετοιμασμένοι και δείτε όλα τα υλικά της ταινίας.