Buzz

«About Time»: αποκλειστικό featurette, για όσους δε βλέπουν την ώρα να ερωτευτούν

στα 10

Πριν βγει στις αίθουσες αυτήν την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, το «Οσα Φέρνει ο Χρόνος» χαρίζει στους αναγνώστες του Flix μια αποκλειστική ματιά στα γυρίσματα της ταινίας, καθώς οι πρωταγωνιστές της μιλούν για την εμπειρία!

Flix Team
«About Time»: αποκλειστικό featurette, για όσους δε βλέπουν την ώρα να ερωτευτούν

Ο Ρίτσαρντ Κέρτις είναι ο σκηνοθέτης που (μας έχει μάθει να) αγαπάμε. Εχοντας γράψει μερικές από τις πιο αξέχαστες ρομαντικές κωμωδίες του σύγχρονου σινεμά, όπως το «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία», το «Notting Hill», ή το «Love Actually…», μάς προκαλεί, με κάθε νέο του φιλμ, να φορέσουμε τη ρομαντική μας διάθεση και να το περιμένουμε. Το «Οσα Φέρνει ο Χρόνος» έρχεται στους κινηματογράφους αυτήν την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, από τη UIP, για να στολίσει τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες με βρετανικό χιούμορ, αναπόφευκτο δάκρυ, υπόσχεση αιώνιας αγάπης και μια ακαταμάχητη οικογενειακή ιστορία. It was about time…

about01

Ο Τιμ, νεαρός δικηγόρος, κοκκινομάλλης, αδέξιος αλλά αξιολάτρευτος, δεν έχει επιτυχία στις γυναίκες. Μόλις συμπληρώνει τα 21 του χρόνια, πληροφορείται από τον πατέρα του το τεράστιο και καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας: όπως κι όλοι οι άντρες συγγενείς του, μπορεί να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος του επιθυμεί, και να διορθώνει ό,τι θέλει.

about02

Παρότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο για «να σκοτώσει τον Χίτλερ, ή να πηδήξει την Ωραία Ελένη», μπορεί ωστόσο να διορθώσει τις γκάφες του ή να χειριστεί καλύτερα ένα πρώτο φλερτ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κι ότι κάθε ταξίδι του δεν έχει επιπτώσεις. Αρχικά, ο νεαρός Τιμ εκμεταλλεύεται το χάρισμά του επιχειρώντας να μπαλώσει ό,τι πήγε στραβά στις σχέσεις του με τις γυναίκες. Σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι αυτό το ταξίδι, δε θα είναι πάντα ευχάριστο ή εύκολο, ούτε πανάκεια για κάθε λύπη ή απογοήτευση που αναπόφευκτα του φέρνει η ζωή…

about03

Στο ρόλο του Τιμ συναντάμε τον Ντόμναλ Γκλίσον, περισσότερο γνωστό ως Μπιλ Γουίσλι για τους φαν του «Χάρι Πότερ» ή Λέβιν από την «Αννα Καρένινα», ο οποίος αποδεικνύει σ’ ένα ρόλο που παλιότερα θ’ ανήκε στον Χιου Γκραντ ότι μπορεί να στηρίξει στους ώμους του την ευθύνη ενός ρομαντικού πρωταγωνιστή. Δίπλα του ακτινοβολεί η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, αλλά την παράσταση κλέβει ο Μπιλ Νάι στο ρόλο του πατέρα – ο ηθοποιός άλλωστε που είδε την καριέρα του ν’ αναγεννιέται χάρη στον Ρίτσαρντ Κέρτις.

about04

Δείτε παρακάτω ένα αποκλειστικό featurette από το «Οσα Φέρνει ο Χρόνος», όπου το καστ εξηγεί τη μαγεία της ταινίας και διαβάστε και δείτε περισσότερα για το φιλμ εδώ.


aboutposter