Buzz

«Αθάνατοι»: Κερδίστε τρία photo book της ταινίας

στα 10

Γεμάτοι σκηνές που δεν χορταίνεις να κοιτάς, πλάνα που θα μπορούσες άνετα να κρεμάσεις στον τοίχο, οι «Αθάνατοι» είναι πρώτα απο όλα γεμάτοι υπέροχες εικόνες. Κάποιες από αυτές μαζί με πληροφορίες για την παραγωγή της, περιλαμβάνονται στο photo book της ταινία, το οποίο το Flix εξασφάλισε και προσφέρει σε τρεις τυχερούς.

Flix Team
«Αθάνατοι»: Κερδίστε τρία  photo book της ταινίας

Με ένα σενάριο που υπογράφουν οι ελληνικής καταγωγής Τσάρλι και Βλας Παρλαπανίδης (που το 2000 είχαν σκηνοθετήσει το αξιαγάπητο, ανεξάρτητο «Everything for a Reason») και τον Τάρσεμ Σινγκ στη σκηνοθεσία, το φιλμ είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική χολιγουντιανή περιπέτεια, κι αυτό χάρη στο όραμα του σκηνοθέτη του για πλάνα που μοιάζουν κυριολεκτικά με μαγικές εικόνες.

Εχοντας ακονίσει τα δόντια του σε μερικά εξαιρετικά βίντεο κλιπ και ξετυλίξει ένα δείγμα από την παλέτα της φαντασίας του στο «Κελί», ο Τάρσεμ Σινγκ απέδειξε ότι ξέρει να φτιάχνει εικόνες που δε μοιάζουν με τίποτα άλλο στο «The Fall» του 2006, μια ταινία που είδαν ελάχιστοι, αλλά που κανείς τους δεν την έχει ξεχάσει ακόμη. Οσο για τις οπτικες αναφορές της καινούριας του ταινίας, ο ίδιος λέει ότι ξεκίνησε σαν κάτι «που έμοιαζε με τη συνάντηση του Καραβάτζιο με το 'Fight Club'», αλλά που στην πορεία πήρε δική του ζωή. «Το μόνο που ξέρω πλέον είναι ότι έχει κάτι από το DNA μου» λέει, κι αυτό μας είναι αρκετό.

Κάποιες από αυτές τις εικόνες περιλαμβάνονται στο photo book της ταινίας το οποίο το flix σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μέιλ στο info@flix.gr με την λέξη «Αθάνατοι» στο θέμα και απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας και στοιχεία επικοινωνίας, μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Τρεις από εσάς, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο.