Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Nightmare Alley»

Με ένα λαμπερό καστ και μια σκοτεινή υπόθεση, η νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nightmare Alley».

«West Side Story»

I want to live in America! To «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «West Side Story».

«I Know What You Did Last Summer»

Μετά το «Scream» άλλο ένα αγαπημένο slasher movie των '90s ετοιμάζεται να κάνει την μετάβασή του στη μικρή οθόνη, αυτή την φορά για λογαριασμό του Amazon. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Know What You Did Last Summer».

«Succession 3»

«Πρέπει να διαλέξεις σε ποια πλευρά στέκεσαι: με τον κακό ή με τον σατανά;»: το trailer του «Succession 3» μάς ξεσήκωσε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Succession 3».

«Hawkeye»

It's the most wonderful time of the year. Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς της Marvel «Hawkeye». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hawkeye».

«Needle In A Timestack»

Ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Λέσλι Οντομ Τζούνιορ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας σε σενάριο του υποψήφιου με Οσκαρ για το «12 Years a Slave» Τζον Ρίντλεϊ με αρκετές ανατροπές.

«Wheel of Fortune and Fantasy»

H νέα ταινία του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι επιστρέφει με μία σπονδυλωτή ιστορία συμπτώσεων, (λανθασμένων) επιλογών, μοίρας και εξιλέωσης.

«Don't Worry Darling»

Φλόρενς Πιού και Χάρις Στάιλς πρωταγωνιστούν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Ολίβια Γουάιλντ.

«The Humans»

Ο Στίβεν Καράμ σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία, κωμωδία τρόμου, με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Τζέκινς, Στίβεν Γιουν και Μπίνι Φέλντστιν.

«Locke & Key Season 2»

H δεύτερη σεζόν της πετυχημένης σειράς έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix.

«You Season 3»

H νέα σεζόν έρχεται στις 15 Οκτωβρίου στο Netflix.

«7 Prisoners»

Μια βραζιλιάνικη ταινία για έναν νεαρό άντρα που βυθίζεται στον κόσμο της εμπορίας ανθρώπων έρχεται σύντομα στο Netflix.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021