Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Netflix Tudum event

Αυτές ήταν πιο σημαντικές ανακοινώσεις του φετινού Tudum event του Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Last of Us»

Πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς η οποία έρχεται στο HBO Max μέσα στο 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Last of Us».

«Guillermo Del Toro's Cabinet Of Curiosities»

Ο Γκιγιέρμο Ντε Τόρο μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μια συλλογή από νέες και συναρπαστικές ιστορίες τρόμου στη νέα σειρά του Netflix.

«Bones and All»

Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bones and All».

«Halloween Ends»

Αυτή θα είναι μια μάχη μέχρι θανάτου. Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Halloween Ends».

«The Kingdom: Exodus»

Τρίτος πολυαναμενόμενος κύκλος για το θρυλικό «Kingdom» του Λαρς φον Τρίερ, με πρεμιέρα στη Βενετία και το Τορόντο και αποκλειστική μετάδοση από το Mubi. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Kingdom: Exodus».

«Yellowstone Season 5»

H πέμπτη σεζόν της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2022.

«Raymond And Ray»

Σε παραγωγή του Αλφόσνο Κουαρόν και σε σκηνοθεσία του Ροντρίγκο Γκαρσία, στη νέα ταινία του Apple TV+ πρωταγωνιστούν οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Ιθαν Χοκ ως δυο αδέρφια οι οποίοι συναντιούνται και πάλι μετά από χρόνια λόγω του θανάτου του πατέρα τους.

«Stars At Noon»

Η νέα ταινία της Κλερ Ντενί είναι ένα ράθυμο, ιδιοσυγκρασιακό, ερωτικό, εσωστρεφές, φιλμ, που στα χέρια ενός άλλου σκηνοθέτη θα μπορούσες να περιγράψεις κι ως πολιτικό θρίλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Stars At Noon».

«Spoiler Alert»

Βασισμένη στην ζωή του ιδρυτή του TVLine Μάικλ Αουσιέλο, η ταινία ακολουθεί την 14χρονη σχέση μεταξύ του Μάικλ (Τζιμ Πάρσονς) και του Κιτ (Μπεν Αλντριτζ) πριν αυτός πεθάνει από καρκίνο.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.