Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Με περισσότερα τρέιλερ σειρών αλλά και κάποιες ανεξάρτητες ταινίες και αρκετό pride μας αποχαιρετά ο Μάιος.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Out»

O πρώτος γκέι πρωταγωνιστής της Disney/Pixar είναι πλέον γεγονός και έρχεται με μια υπέροχη ταινία μικρού μήκους στο πρόγραμμα SparkShorts στο Disney+. Διαβάσετε εδώ περισσότερα για το «Out».


«You don’t Nomi»

Μήπως τελικά το «Showgirls» είναι ένα παραγνωρισμένο αριστούργημα; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει ένα ντοκιμαντέρ που αναλύει κι επανεξετάζει την κλασική (με τον τρόπο της) ταινία του Πολ Βερχόφεν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «You don’t Nomi».


«Love, Victor»

Η σειρά spin off της ταινίας «Love, Simon» ήταν να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ αλλά το κανάλι θεώρησε πως ήταν αρκετά ενήλικη για το πρόγραμμά του και έτσι μεταφέρθηκε στο Hulu όπου και θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Ιουνίου.


«Be Water»

Μετά το «The Last Dance» του ESPN για τον Μάικλ Τζόρνταν, το αθλητικό κανάλι ρίχνει την προσοχή του στην ζωή του θρύλου των πολεμικών τεχνών, του Μπρους Λι, με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ.


«#Alive»

Αφού πρωταγωνίστησε στην ταινία του Λι Τσανγκ-ντογκ «Burning», o Γιου Αχ-ιν, παίζει σε μια νέα ταινία που τον βρίσκει παγιδευμένο σε έναν ουρανοξύστη κατά την διάρκεια μιας ζόμπι αποκάλυψης όπου προσπαθεί να φτάσει στην κοπέλα του απέναντι κτηρίου και να ξεφύγουν μαζί.


«NOS4A2, Season 2»

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ (γιου του Στίβεν Κινγκ), η σειρά θέλει τον Ζάκαρι Κουίντο να τρέφεται από ψυχές παιδιών σε μια φανταστική πόλη όπου είναι για πάντα Χριστούγεννα.


«Dark, Season 3»

Η τελευταία σεζόν της γερμανικής σειράς του Netflix θα κάνει την πρεμιέρα της στις 27 Ιουνίου.


«Dear…»

Σε αυτή την σειρά του Apple TV+ διάφοροι σταρς διαβάζουν γράμματα που στάλθηκαν σε εκείνους από θαυμαστές που άγγιξαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τις ζωές τους.


«Viena & The Fantomes»

Η Ντακότα Φάνινγκ πρωταγωνιστεί σε μια punk rock ταινία φαντασίας ως μια κοπέλα που ακολουθεί το αγαπημένο της συγκρότημα και πέφτει σε έναν εφιάλτη ναρκωτικών και αλκοόλ.


«Summerland»

Η Τζέμα Αρτερτόν ανοίγει το σπίτι και την καρδιά της σε ένα αγόρι που προσπαθεί να ξεφύγει την φρίκη του πολέμου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.