Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από ολόκληρη τη φιλμογραφία της Ανιές Βαρντά μέχρι και την πρώτη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες μόλις λήξει η καραντίνα, αυτά είναι τα τρέιλερ της εβδομάδας που πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«Unhinged»

H ταινία του Ντέρικ Μπόρτε θα είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής μετά την πανδημία, την 1η Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Unhinged».


«The Lying Life of Adults»

Το τελευταίο βιβλίο της Ελενα Φεράντε έρχεται στο Netflix.


«Tommaso»

O Γούιλεμ Νταφόε πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Εϊμπελ Φεράρα ως ένας Αμερικάνος καλλιτέχνης που ζει στην Ιταλία με την οικογένειά του εξιστορώντας τις δυσκολίες και τους δαίμονές του με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά.


«The Good Lord Bird»

O Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί στην σειρά του Showtime στο ρόλο του Τζον Μπράουν, σε μια εποχή όπου το κράτος ήταν πεδίο μάχης μεταξύ δυνάμεων υπέρ και κατά της δουλείας. Η μίνι σειρά επτά επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο.


«Ju-On Origins»

Η ιαπωνική σειρά του Netflix θα βασίζεται τόσο στις ιαπωνικές όσο και στις αμερικάνικες ταινίες, και θα μας μεταφέρει για άλλη μια φορά στo «καταραμένο σπίτι» - θα κάνει την πρεμιέρα του στις 3 Ιουλίου.


«13 Reasons Why»

To πρώτο teaser της τελευταίας σεζόν της σειράς μας μεταφέρει σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο table read λίγο πριν την πρεμιέρα της στις 5 Ιουνίου.


«In Search of Tomorrow»

To ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στις sci-fi ταινίες των '80s, γεμάτο από ανέκδοτες συνεντεύξεις, αναλύσεις ψηφιακών εφέ και αρχειακό υλικό.


Agnès Varda Criterion Collection

Ας αρχίσουμε να κάνουμε οικονομία μιας και η Criterion Collection θα κυκλοφορήσει ολόκληρη τη φιλμογραφία της Ανιές Βαρντά σε 15 blu-ray.



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας