Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Pinocchio»

Την ταινία θα την σκηνοθετήσει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις και θα είναι ένα μείγμα live action και CGI και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pinocchio».

«American Gigolo»

Μετά από χρόνια κολλημένη σε μια κόλαση παραγωγής, το κλασικό «American Gigolo» γίνεται τηλεοπτική σειρά και με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπέρνταλ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Gigolo».

«The Menu»

Στη νέα ταινία από τους δημιουργούς του «Succession», στην οποία μια γαστρονομική εμπειρία η οποία πάει πολύ, πολύ στραβά, πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζοι, Νίκολας Χουλτ και τον Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του σατανικού σεφ.

«Tim Burton's Wednesday»

Στην σειρά οχτώ επεισοδίων του Τιμ Μπάρτον για το Netflix πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της Γουέντσντεϊ.

«Murina»

Το «Murina» της Αντονέτα Αλαμάτ Κουσιγιάνοβιτς, που κέρδισε τη Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ των Καννών του 2021, είναι μία μεθυστική κατάδυση στην καταπίεση, τη γεύση της ελευθερίας και την πρώτη συνειδητοποίηση του πόσο περίπλοκος μπορεί να είναι ο κόσμος των μεγάλων, για μια έφηβη που ανακαλύπτει τον εαυτό της.

«Irma Vep»

Ο Ολιβιέ Ασαγιάς σκηνοθετεί τη σειρά του HBO Max βασισμένη στην ταινία του ίδιου με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ.

«The Princess»

Η Τζόι Κινγκ πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας πολεμίστριας πριγκίπισσας σε μια όχι και τόσο τυπική ταινία φαντασίας.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.