Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε περισσότερα τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Dry»

Σκηνοθετημένο από τον Ρόμπερτ Κόνολι, το φιλμ είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σινεμά της Αυστραλίας εδώ και χρόνια. Ακόμη και υπό τις παράξενες συνθήκες των ημερών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Dry».


«Mare of Easttown»

Σε μια μακριά, υπέροχη πορεία τηλεοπτικών σειρών με μια δυναμική, κατεστραμμένη αστυνομικίνα στο επίκεντρο μιας μικρής πόλης (από το «Broadchurch» ως το «Top of the Lake»), το «Mare of Easttown» έρχεται να δώσει ατμόσφαιρα στην τηλεοπτική μας άνοιξη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mare of Easttown».


«Cruella»

H Disney κυκλοφόρησε το trailer για το live action spin off του «101 Σκυλιά της Δαλματίας» με τίτλο «Κρουέλα», σε σκηνοθεσία του Κρεγκ Γκιλέσπι (του «I, Tonya») με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν στον ομώνυμο ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cruella».


«Justice League: The Snyder Cut»

Το τρέιλερ για την 4ωρη Snyder's Cut ταινία είναι τόσο επικό όσο περιμένεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Justice League: The Snyder Cut».


«Mortal Kombat»

Το reboot της ταινίας βασισμένης στο ομότιτλο πετυχημένο video game, έρχεται για να δώσει το fatality στην κατάρα του είδους των ταινιών αυτών.


«Reminiscence»

H πρώτη ταινία της Λίζα Τζόι, μιας εκ των δημιουργών του «Westworld», με πρωταγωνιστή τον Χιού Τζάκμαν δείχνει το πρώτο της μικρό teaser ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.


«Demi Lovato: Dancing With the Devil»

Στο νέο docuseries του YouTube η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο μιλάει για τον εθισμό της με τα ναρκωτικά.


«Allen vs Farrow»

Μία σειρά-ντοκιμαντέρ που ετοιμάστηκε στα κρυφά για το πολυτάραχο σκάνδαλο κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Allen vs Farrow».


«Six Minutes To Midnight»

H Τζούντι Ντέντς και ο Εντι Ιζαρντ πρωταγωνιστούν σε ένα δράμα το οποίο εξελίσσεται στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σε σκηνοθεσία του Αντι Γκοντάρ.


«The Mandalorian Season 2 Honest Trailer»

Το μικροσκοπικό meme και ένας κυνηγός επικηρυγμένων ο οποίος δεν μένει ποτέ γυμνός έχουν το δικό τους honest trailer.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021