Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτη κι αυτή η εβδομάδα με αρκετά ενδιαφέροντα τρέιλερ τόσο από το σινεμά όσο και από την τηλεόραση.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.


«The Mauritanian»

O Ταχάρ Ραχίμ πρωταγωνιστεί στην ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Μοχαμεντού Οουλντ Σαλαχί, ενός Μαυριτανού ο οποίος μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική βασανίστηκε στις φυλακές του Γκουαντάναμο για 10 συνεχόμενα χρόνια. Μαζί του οι Τζόντι Φόστερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Σέιλιν Γούντλεϊ.


«Euphoria»

Η Ρου κάνει Χριστούγεννα. Τρέιλερ για το "very special" επεισόδιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Euphoria».


«Ετερος Εγώ - Κάθαρσις»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ετερος Εγώ» ξεκινάει στις 11 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Διαβάστε εδώ για το «Ετερος Εγώ - Κάθαρσις».


«The Dig»

Ο Ρέιφ Φάινς και η Κάρεϊ Μάλιγκαν ανακαλύπτουν κάτι εξαιρετικό σε μια ταινία η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζον Πρέστον και θα κάνει την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο στις αίθουσες και το Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Dig».


«Earwig and the Witch»

H πρώτη CG ταινία του στούντιο, σε σκηνοθεσία του Γκόρο Μιγιαζάκι, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στην τηλεόραση φέτος τον χειμώνα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Earwig and the Witch».


«Lupin»

H νέα ταινία του Netflix με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Σι, βασίζεται στον χαρακτήρα του συγγραφέα Μορίς Μπλανκ τον Αρσέν Λουπέν.


«Death to 2020»

O δημιουργός του «Black Mirror» Τσάρλι Μπρούκερ αποκάλυψε μια νέα μυστηριώδη σειρά για το Netflix.


«Chilling Adventures of Sabrina Season 4»

Η τελευταία σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της παραμονή Πρωτοχρονιάς.


«Doctor Who Revolution of the Daleks»

O Τζακ επιστρέφει για την 57η επέτειο της σειράς σε ένα επεισόδιο έκπληξη το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά.