Buzz

«The Dig»: Ο Ρέιφ Φάινς και η Κάρεϊ Μάλιγκαν ανακαλύπτουν κάτι εξαιρετικό

στα 10

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζον Πρέστον και θα κάνει την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο στις αίθουσες και το Netflix.

«The Dig»: Ο Ρέιφ Φάινς και η Κάρεϊ Μάλιγκαν ανακαλύπτουν κάτι εξαιρετικό

Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μια πλούσια χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να κάνει ανασκαφές σε τάφους που βρέθηκαν στο κτήμα της στο Σάφολκ της Βρετανίας, πιστεύοντας πως μέσα υπάρχουν θαμμένοι θησαυροί.

Αυτή η περίληψη της νέας ταινία του Netflix με τίτλο «The Dig», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζον Πρέστον, το οποίο με την σειρά του πρόκειται για μια μυθοπλαστική ιστορία βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα των ανασκαφών στο Σάτον Χου της Βρετανίας, όπου ανακαλύφθηκε ένα Αγγλοσαξονικό νεκροταφείο καραβιών.

Δείτε ακόμη: H Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν βουτάνε στη θάλασσα της επιθυμίας, στο «Ammonite» του Φράνσις Λι

the dig 607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κάρεϊ Μάλιγκαν, στον ρόλο της χήρας, και ο Ρέιφ Φάινς, στον ρόλο του αρχαιολόγου, και μαζί τους οι Λίλι Τζέιμς, Τζόνι Φλιν, Μπεν Τσάπλιν, Κεν Σκοτ, Αρτσι Μπαρνς και Μόνικα Ντόλαν, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σάιμον Στόουν, ο οποίος το 2015 είχε κάνει την ταινία «Η Κόρη», βασισμένη στο θεατρικό του Ερρίκου Ιψεν «Η Αγριόπαπια».