Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε και πάλι στην μαγεία των ταινιών του Χάρι Πότερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore».

«How I Met Your Father»

«Αυτή είναι η ιστορία για το πως γνώρισα τον πατέρα σας». Το spin off του «How I Met Your Mother» έρχεται στη μικρή οθόνη στις 18 Ιανουαρίου 2022. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «How I Met Your Father».

«The Batman»

To νέο ιαπωνικό τρέιλερ βγάζει τη μάσκα του Σκοτεινού Ιππότη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman».

«Servant Season 3»

Η τρίτη σεζόν της σειράς του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν για το Apple TV+ έρχεται στις 22 Ιανουαρίου 2022.

«A Very British Scandal»

H Κλερ Φόι και Πολ Μπέτανι πρωταγωνιστούν στη μίνι σειρά του BBC για ένα από τα πιο σκανδαλώδη διαζύγια που συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία την δεκαετία του '60.

«Everything Everywhere All At Once»

H Μισέλ Γεο ζει το δικό της Πολυσύμπαν στην ταινία των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ.

«The Unbearable Weight Of Massive Talent»

O Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στον πιο meta ρόλο της καριέρας του στη νέα ταινία του Τομ Γκόρμικαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Unbearable Weight Of Massive Talent».

«Insecure: The End»

To τέλος της αγαπημένης σειράς του HBO έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου.

«The Lost City»

H Σάντρα Μπούλοκ είναι μια συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των βιβλίων της. Οταν ο Ντάνιελ Ράντκλιφαπαγάγει την Μπούλοκ πιστεύοντας πως μπορεί να τον οδηγήσει στο μυθικό νησί που γράφει στο βιβλίο της, ο Τέιτουμ πάει να την σώσει.

«You Won't Be Alone»

Η Νούμι Ραπάς πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ που θυμίζει κάτι από «Midsommar» και «The Witch» ως ένα νέο κορίτσι στη Β. Μακεδονία όπου μεταμορφώνεται σε μάγισσα από ένα αρχαίο πνεύμα.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021