Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από δράση και γαλλική κουλτούρα μέχρι τρόμο και αρκετά μικρά μεγάλα ψέματα έχουν τα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Big Little Lies»

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Big Little Lies».


«Skin»

Η μεγάλου μήκους του Γκάι Νατίβ έρχεται ως συνέχεια στο βραβευμένο φέτος με Οσκαρ μικρού του μήκους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Skin».


«Dirty God»

Γυρισμένη στο Λονδίνο, η τρίτη μεγάλου μήκους της ολλανδής σκηνοθέτη Σάσα Πόλακ έκανε αίσθηση στο Sundance και το Ρότερνταμ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dirty God».


«Child's Play»

Ο καλύτερός σου φίλος επιστρέφει. Ο νέος Τσάκι έρχεται ανανεωμένος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Child's Play».


«J'veux du Soleil»

Με το κίνημα διαμαρτυρίας να είναι ακόμη δυνατό, ένα ντοκιμαντέρ γι αυτό παίζεται ήδη στις αίθουσες της Γαλλίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «J'veux du Soleil».


«Swamp Thing»

Προσπαθώντας να κλείσει κάποια στόματα που μιλούν για προβλήματα στην παραγωγή, η DC κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτo της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη διαδικτυακή της πλατφόρμα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Swamp Thing».


«Hobbs & Shaw»

Το τρέιλερ του spin off του «Fast & Furious» είναι φτιαγμένο από τα υλικά των ονείρων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hobbs & Shaw».


«The Loudest Voice»

O Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη σειρά οχτώ επεισοδίων του Showtime ως τον Ρότζερ Eϊλς του καναλιού Fox News, βασισμένο στο βιβλίο του Γκάμπριελ Σέρμαν «The Loudest Voice in the Room». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Loudest Voice».


«The Boys»

Ενα από τα πιο σκοτεινά, βίαια, απολαυστικά, superhero comic που τυπώθηκαν ποτέ έρχεται στις τηλεοράσεις μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Boys».


«Tuca and Bertie»

Από τους δημιουργούς του «Bojack Horseman» έρχεται μια σειρά για τις ζωές δυο κολλητών φιλενάδων που ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Μαΐου.


«The Perfection»

H ταινία τρόμου του Ρίτσαρντ Σέπαρντ, που έκανε πρεμιέρα στο Fantastic Fest, έρχεται στο Netflix στις 24 Μαΐου και είναι ίσως μια από τις πιο wtf ταινίες που θα δείτε φέτος.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.