Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Continental»

Η μίνι σειρά τριών επεισοδίων, βασισμένη στο σύμπαν του «John Wick», θα κάνει την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Last Voyage of the Demeter»

Ο Δράκουλας βγήκε παγανιά στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Αυγούστου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Marvels»

Higher, Further, Faster. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Marvels» είναι... girl power. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Regime»

Η νέα μίνι σειρά του HBO με την Κέιτ Γουίνσλετ ακολουθεί ένα χρόνο πίσω από τα τείχη του παλατιού ενός αυταρχικού καθεστώτος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«True Detective: Night Country»

Η τέταρτη σεζόν της σειράς «True Detective», στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζόντι Φόστερ όπου προσπαθεί να πιάσει ένα κατά συρροή δολοφόνο, θα κάνει πρεμιέρα στο HBO μέσα στο 2023.

«The Penguin»

Μια πρώτη σειρά στον Πιγκουίνο του Κόλιν Φάλερ από το «The Batman» του Ματ Ριβς.

«Fool's Paradise»

O Τσάρλι Ντέι πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μια κωμωδία για τη βιομηχανία του Χόλιγουντ, με τον Ρέι Λιότα να πρωταγωνιστεί σε έναν από τους τελευταίους ρόλους του.

«The Sympathizer»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΗΒΟ Max σε πολλαπλούς ρόλους

«Talk To Me»

H νέα ταινία τρόμου του στούντιο Α24 είναι η απάντηση της Αυστραλίας στο «Evil Dead» του Σαμ Ράιμι.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.