Buzz

«A Rose Reborn». O Παρκ Τσαν-γουκ σκηνοθετεί τον Τζακ Χιούστον σε ένα 20λεπτο φιλμ

στα 10

Γυρισμένο για τον οίκο μόδας του Ermenegildo Zegna, έχει ευτυχώς κάτι παραπάνω από όμορφα ρούχα...

«A Rose Reborn». O  Παρκ Τσαν-γουκ σκηνοθετεί τον Τζακ Χιούστον σε ένα 20λεπτο φιλμ

Και μόνο το γεγονός ότι οι οίκοι μόδας επιλέγουν πλέον ανθρώπους σαν τον Παρκ Τσαν-γουκ για να σκηνοθετήσουν κάτι που πολύ απλά δεν μπορείς να περιγράψαμε σαν διαφημιστικό, λέει κάτι για τον τρόπο που το σινεμά αποτελεί με τον δικό του τρόπο ένα luxury brand με ιδιαίτερη λάμψη.

Ο Τσαν-γουκ δεν είναι ο πρώτος λαμπρός σκηνοθέτης των ημερών μας που υποκύπτει στα θέλγητρα (διάβαζε «αμοιβή») ενός οίκου μόδας, αλλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορείς να τον κατηγορήσεις αφού στο «A Rose Reborn», ο μόνος περιορισμός που μοιάζει να είχε ήταν να χρησιμοποιήσει ρούχα του οίκου. Και προφανώς να μην τα γεμίσει αίματα.

Και συν της άλλοις την ευκαιρία να συνεργαστεί με ανθρώπους που θα συναντούσες σε οποιαδήποτε A-list ταινία των ημερών μας, όπως την διευθύντρια φωτογραφίας Νατάσα Μπράιερ και τον Κλιντ Μάνσελ στην μουσική και να έχει τον ανερχόμενο Βρετανό Τζακ Χιούστον στον κεντρικό ρόλο.

Απόλυτα στιλιζαρισμένο με υπέροχα (φυσικά) ρούχα και εξαιρετικά σετ, το φιλμ ακολουθεί το ταξίδι ανά τον κόσμο, ενός νεαρού επιχειρηματία που προσπαθεί να σέβεται τον πλανήτη και τους ανθρώπους του. Μια ιδέα από sci-fi δίνει έναν ιδιαίτερο τόνο στην ταινία η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και το οποίο μπορείτε τώρα να δείτε ολόκληρο στο βίντεο.


Διαβάστε ακόμη: