Buzz

Το τρέιλερ του «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν βρίσκεται ανάμεσά μας!

στα 10

Με την Ευρώπη να σημειώνει ήδη στο ημερολόγιο ημερομηνίες εξόδου της νέας - αποκλεισμένη από διανομή στις ΗΠΑ - ταινίας του Γούντι Αλεν, το τρέιλερ και η αφίσα του «A Rainy Day in New York» κυκλοφορούν εν μέσω viral πανικού.

Το τρέιλερ του «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν βρίσκεται ανάμεσά μας!

Εχουν ήδη γίνει και γραφτεί πολλά. Θα γίνουν και θα γραφτούν κι άλλα.

Τα γεγονότα είναι ότι η Amazon έβαλε στο συρτάρι το «A Rainy Day in New York» μετά από τις εκ νέου κατηγορίες για την σεξουαλική κακοποίηση της Ντίλαν Φάροου. Ο Γούντι Αλεν μήνυσε την Amazon για την παραβίαση του συμβολαίου μαζί του. Αρκετοί από τους ηθοποιούς του Γούντι Αλεν (και από αυτή αλλά και από παλιότερες ταινίες τον αποκήρυξαν), λιγότεροι τον υποστήριξαν - ο Τζουντ Λο που παίζει στο «A Rainy Day in New York» δήλωσε ευθαρσώς πως η ταινία πρέπει να βγει στις αίθουσες. Και πριν λίγο καιρό η FilmNation Entertainment αγόρασε τα δικαιώματα για διανομή στην Ευρώπη, η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Ιταλία και όλοι περιμένουν την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Ευρώπη δηλώνει έτοιμη για να δει το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν

Από την σελίδα Woody Allen στο Facebook κυκλοφόρησε πριν από λίγο το τρέιλερ της ταινίας - τυπικό γουντιαλενική ταινία με έξτρα παιχνίδι τους ρόλους ενός γυρίσματος και ενός σκηνοθέτη - και η αφίσα της.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν:


Στο «A Rainy Day in New York» πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκομέζ και ο Τζουντ Λο. Κανείς δεν γνωρίζει πολλά περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας που περιλαμβάνει και τη σχέση ενός μεγαλύτερου άνδρα (ο ρόλος του Τζουντ Λο) με μια μικρότερη κοπέλα (την Ελ Φάνινγκ, που ήταν 19 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων), πράγμα που ήδη εδώ και καιρό θυμίζει το κακό timing εν μέσω των κατηγοριών εναντίον του Γούντι Αλεν για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, Ντίλαν, αλλά και τη διαχρονικά σκανδαλώδης για πολλούς σχέση του με τη θετή κόρη της Μία Φάροου και νυν σύζυγό του, Σουν-γι.

A Rainy Day in New York