Industry

Αυτή την Κυριακή έχετε ραντεβού με τον «Κύριο Οβε»

στα 10

Διεκδικήστε προσκλήσεις για να δείτε την απολαυστική ταινία του Χάνες Χολμ, στον κινηματογράφο Αθηναία.

Flix Team
Αυτή την Κυριακή έχετε ραντεβού με τον «Κύριο Οβε»

Ο Oβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Eχει αυστηρές αρχές, σιδερένια πειθαρχία και ελάχιστη κατανόηση, πιστεύει ότι περιβάλλεται από ηλίθιους και δεν διστάζει να τους το πει κατάμουτρα. Παλιότερα ήταν ο διαχειριστής ενός οικισμού με όμορφα σπιτάκια και λιθόστρωτα μονοπάτια, αλλά όχι πια: οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες τον καθαίρεσαν – εκείνος όμως δεν το παίρνει απόφαση και φυσικά το θεωρεί ύψιστη προδοσία εκ μέρους τους.

a man called ove 607

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για τον «Κύριο Οβε»

Γι’ αυτό και όταν δεν προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει, ο Oβε περνάει τη μέρα του παρακολουθώντας τους γείτονές του, μαλώνοντας και κάνοντάς τους συνεχώς υποδείξεις. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια συγκινητική ιστορία.

a man called ove 607

Oταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά, που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Oχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Oβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία.

Η ταινία του Χάνες Χόλμ συνεχίζει τις προβολές της με επιτυχία στις Αθηναϊκές αίθουσες, παίζοντας αυτή την εβδομάδα σε έναν από τους πιο αγαπημένουμε μας θερινούς κινηματογράφους, την Αθηναία στην Χάρητος 50, στο Κολωνάκι.

αθηναία 607

Αν δεν έχετε ήδη δει το φιλμ, ή αν θέλετε να το ξαναδείτε, μπορείτε να διεκδικήσετε μια από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που προσφέρει η Αθηναία κι η εταιρία διανομής της ταινίας Weirdwave για τις προβολές του φιλμ την ερχόμενη Κυριακή.

Κάντε like, share κι αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα του Flix στο Facebook (γράφοντας το πραγματικό σας όνομα αν χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο) και μπορεί να είστε ένας από τους θεατές που θα συναντήσουν την Κυριακή τον Κύριο Οβε στο Κολωνάκι.

αθηναία 607