Buzz

Κορίτσια και καρχαρίες (ξανά)! Τρέιλερ για το «47 Meters Down»

στα 10

Μετά την ανέλπιστη επιτυχία του «Σε Ρηχά Νερά», ήταν απλά θέμα χρόνου. Ο τρόμος επιστρέφει στη θάλασσα με περισσότερα κορίτσια και ακόμα πιο πολλούς πεινασμένους καρχαρίες!

Κορίτσια και καρχαρίες (ξανά)! Τρέιλερ για το «47 Meters Down»

Το «Σε Ρηχά Νερά» αναδείχθηκε απρόσμενα σε μια από τις πιο διασκεδαστικές και εμπορικά επιτυχημένες ταινίες της περσινής σεζόν, μετατρέποντας την επική αναμέτρηση της Μπλέικ Λάιβλι με έναν επίμονο λευκό καρχαρία σε μια απολαυστική εμπειρία σασπένς και επιβίωσης.

Ηταν λοιπόν μονάχα θέμα χρόνου μέχρις ότου ο τρόμος επιστρέψει στη θάλασσα για να κάνει και πάλι τις καλοκαιρινές διακοπές αντικείμενο του χειρότερου εφιάλτη μας.

Διαβάστε ακόμη: Η Τίλντα Σουίντον μεγαλώνει ευτυχισμένα γουρούνια στο νέο viral video για το «Okja»

47 Meters Down 607

Στο «47 Meters Down», ένας επώδυνος χωρισμός θα κάνει τη Λίσα (Μάντι Μουρ) να αναζητήσει παρηγοριά σε μερικές μέρες ανέμελων διακοπών στο Μεξικό, παρέα με την αδελφή της, Κέιτ (Κλερ Χολτ). Εκεί, οι δύο αδελφές θα αποφασίσουν να γευτούν την περιπέτεια δοκιμάζοντας την κατάδυση με προστατευτικό κλουβί προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους άρχοντες του βυθού.

Οχι και τόσο σοφή απόφαση, καθώς σύντομα το σκοινί που τις συνδέει με την επιφάνεια θα κοπεί, αφήνοντάς τες παγιδευμένες στον πάτο της θάλασσας, σε βάθος 47 μέτρων, με το οξυγόνο να μειώνεται επικίνδυνα και ένα τσούρμο από ξελιγωμένους καρχαρίες να ετοιμάζονται για το επόμενο γεύμα τους.

Είναι μάλλον υπερβολικό να περιμένουμε ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη, όπως το «Σε Ρηχά Νερά», τίποτα δεν αποκλείει ωστόσο μια ευπρόσδεκτη ένοχη απόλαυση.

47 Meters Down 607

Σε σκηνοθεσία Γιοχάνες Ρόμπερτς, η ταινία προοριζόταν αρχικά να κυκλοφορήσει μόνο σε Video on Demand, όμως σε μια μάλλον σοφή κίνηση, το φιλμ θα ξανοιχτεί τελικά στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούνιο, ελπίζοντας να καταβροχθίσει μια γενναία μερίδα από το πεινασμένο καλοκαιρινό box office.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και ετοιμάστε τα μαγιό σας.


Διαβάστε ακόμη

47 Meters Down poster 607

47 Meters Down poster 607