Buzz

Ιπτάμενοι. Ναζί. Καρχαρίες. Το τρέιλερ του «Sky Sharks» τερματίζει την έννοια του b-movie

στα 10

Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, οι Γερμανοί ξανάρχονται με μια διαφορετική εκδοχή για το τέλος του κόσμου.

Ιπτάμενοι. Ναζί. Καρχαρίες. Το τρέιλερ του «Sky Sharks» τερματίζει την έννοια του b-movie

Στον ένδοξο δρόμο που χάραξαν οι ταινίες «Sharknado» και στην κακόφημη κινηματογραφική παράδοση του naziploitation, το «Sky Sharks» έρχεται να παντρέψει τους ιπτάμενους δολοφονικούς καρχαρίες με νεκροζώντανους ναζί, και το αποτέλεσμα είναι όσο εξωφρενικό και δυνητικά απολαυστικό θα περίμενε κανείς.

Μια ομάδα γεωλόγων ανακαλύπτουν βαθιά στους πάγους της Ανταρκτικής ένα εγκαταλελειμμένο εργαστήριο όπου οι ναζί μελετούσαν τη δημιουργία ενός τρομακτικού μυστικού όπλου. Κι όπως είναι φυσικό, άθελά τους οι επιστήμονες εξαπολύουν μια στρατιά από θανάσιμους ιπτάμενους ζόμπι καρχαρίες, με καβαλάρηδες γενετικά μεταλλαγμένους απέθαντους υπερ-ανθρώπους. Με τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής, η μόνη ελπίδα σωτηρίας βρίσκεται σε μια επίλεκτη στρατιωτική ομάδα με το όνομα Dead Flesh Four, η οποία αποτελείται από αναστημένους Αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Βιετνάμ...

Κακόγουστη αισθητική και χοντροκομμένο χιούμορ, ανοικονόμητα εναέρια κήτη και λυσσαλέα ζόμπι διψασμένα για εξουσία, κουβάδες ψηφιακού αίματος και ανεκδιήγητα εφέ συνθέτουν το magnum opus του Μαρκ Φέχσε, απειλώντας να τραυματίσουν ανεπανόρθωτα τον αμφιβληστροειδή μας.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς, όπως το πάρει κανείς), το «Sky Sharks» δεν θα προσγειωθεί στις οθόνες μας πριν από τον Σεπτέμβριο του 2017. Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ και μερικά από τα εξίσου αβυσσαλέας αισθητικής character posters, και μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!

Διαβάστε ακόμη

Sky Sharks poster 2

Sky Sharks poster 3

Sky Sharks poster 4

Sky Sharks poster 5

Tags: Sky Sharks