Buzz

360: δείτε το trailer της νέας ταινίας του Φερνάντο Μεϊρέγιες

στα 10

Ο σκηνοθέτης της «Πόλης του Θεού» έχει καινούργια ταινία. Δείτε το trailer του «360», όπου πρωταγωνιστούν οι Τζουντ Λο, Ρέιτσελ Βάιζ, Αντονι Χόπκινς, Μπεν Φόστερ.

360: δείτε το trailer της νέας ταινίας του Φερνάντο Μεϊρέγιες

Χθες ο Φερνάντο Μεϊρέγιες μίλησε στο Flix και στον Αλέξη Γρίβα για τα σχέδιά του για το προσεχές του φιλμ, τη «Νέμεση» (διαβάστε περισσότερα εδώ), βασισμένη στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σήμερα όμως έχουμε μία πρώτη εικόνα από την ταινία του που περιμένουμε (ένα σχεδόν χρόνο τώρα, καθώς έκανε την πρεμιέρα της στο περσινό φεστιβάλ του Τορόντο) στις αίθουσες: το «360».

Γραμμένο από τον Πίτερ Μόργκαν της «Βασίλισσας» και του «Hereafter», βασισμένο στο «La Ronde» του Αρθουρ Σνίτζλερ, που στο παρελθόν αποτέλεσε τη βάση για το ομώνυμο αριστούργημα του Μαξ Οφίλς, το φιλμ του Μεϊρέγιες μεταφέρει την ιστορία στο σήμερα και την πηγαίνει μια βόλτα ανά τον κόσμο.

Από την Βιέννη στο Λονδίνο, κι από εκεί στο Ρίο, την Μπρατισλάβα, το Ντένβερ, το Φίνιξ, αναζητά την κοινή γραμμή που κάνει τις ερωτικές και τις ανθρώπινες σχέσεις να λειτουργούν ή να διαλύονται, τα ζευγάρια να μένουν μαζί η να χωρίζουν.

Δείτε το trailer και αποφασίστε αν πρόκειται για «Πόλη του Θεού» ή... «Τύφλωση».