Industry

«21 Jump Street»: κερδίστε ένα T-Shirt που… θα σας πάει κατ’ευθείαν στο τμήμα!

στα 10

Η Feelgood και το Flix σας βοηθούν να μοιάσετε λίγο περισσότερο στον Σμιτ και τον Τζένκο, τούς κάθε άλλο παρά υποδειγματικούς αστυνομικούς του τμήματος στην 21 Jump Street!

Flix Team
«21 Jump Street»: κερδίστε ένα T-Shirt που… θα σας πάει κατ’ευθείαν στο τμήμα!

Ακούγεται συνηθισμένο και αναμενόμενο. Ενα ακόμα remake τηλεοπτικής σειράς, μια κινηματογραφική μεταφορά με δόσεις νοσταλγίας για τη δεκαετία του ‘80, μια καλή ευκαιρία να μάθουν οι μικρότεροι και να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι. Ομως το «21 Jump Street» είναι πολύ πιο φιλόδοξο, έξαλλο και τελικά ξεκαρδιστικό. Με πρωταγωνιστικό ένα φαινομενικά αταίριαστο δίδυμο, τον Τζόνα Χιλ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, το «21 Jump Street» είναι μια προκλητική και ατακαδόρικη κωμωδία δράσης που ξεσαλώνει μέχρι τέλους. Είναι επίσης μια ταινία που αγνοεί επιδεικτικά οτιδήποτε αναμενόμενο και αληθοφανές (οι δύο πρωταγωνιστές είναι σαν τις μύγες μες το γάλα, αλλά κανείς δε νοιάζεται), ενώ φροντίζει να μην αφήσει τίποτα, μα τίποτα όμως, στο απυρόβλητο.

Τώρα έχετε μια επιπλέον ευκαιρία να έρθετε… ακόμα πιο κοντά στους αθεόφοβους εκπροσώπους του νόμου, τον Σμιτ και τον Τζένκο: Η Feelgood και το Flix χαρίζουν σε 10 τυχερούς από ένα συλλεκτικό T-Shirt της ταινίας – δείτε το παρακάτω στο gallery! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση, είναι να μας γράψετε παρακάτω αγαπημένες σας ατάκες ή σκηνές, από την ταινία αν προλάβατε να τη δείτε, ή από την τηλεοπτική σειρά… αν προλάβατε να τη δείτε επίσης! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 9 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με email. Γι' αυτό, μην ξεχάσετε να το συμπληρώσετε στη φόρμα υποβολής του σχολίου σας.

Διαβάστε περισσότερα για το «21 Jump Street» εδώ.