Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


myfff 2024 in the dance

In the Dance (Dans la Danse), Γεκατερίνα Μιχέεβα

Χορός, φιλία, ομάδα, beatbox, κίνηση, hiphop, freestyle, cypher.

H ταινία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του MyFrenchFilmFestival

μπραζιλέρο

Μπραζιλέρο του Σωτήρη Γκορίτσα

Την δεκαετία του 1980, η Ελλάδα απορρόφησε από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα 10,6 δισεκατομμύρια ECU. Στα τέλη της δεκαετίας του '90 αρχίζουν να έρχονται οι πρώτοι ελεγκτές από την ΕΟΚ. Σκοπός τους είναι να ελέγξουν το πώς ακριβώς επενδύθηκαν τα χρήματα αυτά. Σε μια μικρή πόλη της ελληνικής επαρχίας, η κωμικοτραγική περιπέτεια της σύγκρουσης του Έλληνα με τους δυο Ευρωπαίους ελεγκτές γύρω από το τι τελικά απέγινε η Ευρωπαϊκή επιδότηση που αυτός έχει πάρει. Σύγκρουση με απρόσμενα για όλους αποτελέσματα.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.00 στον ΑΝΤ1

The Accountant 607

Ο Λογιστής (The Accountant) του Γκάβιν Ο' Κόνορ

O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Τη στιγμή, που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.

Αστυνομικό θρίλερ, γεμάτο τραβηγμένες απ' τα μαλλιά ανατροπές, που βλέπεται με αγωνία παρόλ' αυτά. Και ποιος είπε ότι αντιπαθούμε τον Μπεν Αφλεκ; Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.30 στο Star

Jack Reacher: Never go Back 607

Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω (Jack Reacher: Never Go Back) του Εντουαρντ Ζούικ

Αυτή τη φορά, ο Ρίτσερ εμπλέκεται στην αποστολή του και πιο προσωπικά: στο επίκεντρο βρίσκεται η ιδιότυπη, αλλά οπωσδήποτε με ερωτικές υπόνοιες, σχέση του με την Ταγματάρχη Σούζαν Τέρνερ, η οποία κατηγορείται, προφανώς άδικα, για κατασκοπεία: προσπαθώντας να τη βοηθήσει, ο Ρίτσερ θα σταθεί απέναντι στον φονικό Κυνηγό, αλλά και θα θέσει τη ζωή της Σούζαν αλλά και τη δική του σε κίνδυνο. Παράλληλα, στο στόχαστρο θα βρεθεί κι έφηβη Σαμάνθα, που ο Ρίτσερ υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι και κόρη του, εκείνου, που πάντα προτιμά να λειτουργεί ως μοναχικός καουμπόης των πόλεων, με όσο το δυνατόν λιγότερους προσωπικούς συνδέσμους.

H δεύτερη εμφάνιση του Τομ Κρουζ στο ρόλο του Τζακ Ρίτσερ. Ετσι, γιατί μπορεί. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.45 στον Alpha

The Matrix main

The Matrix των Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι

Στο όχι μακρινό μέλλον, η ανθρωπότητα ζει μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι Μηχανές, τις οποίες οι άνθρωποι εξυπηρετούν ως πηγή ενέργειας χωρίς όμως να το γνωρίζουν. Όταν ο νεαρός χάκερ, Τόμας Άντερσον, με το ψευδώνυμο Νίο, ανακαλύπτει την (αυτ)απάτη με τη βοήθεια του αινιγματικού Μορφέα, σύντομα διαπιστώνει ότι αυτός είναι ίσως ο "Εκλεκτός", που μπορεί να αποτινάξει την κυριαρχία των μηχανών. Θα χρειαστεί όμως να θυσιάσει κάποια πράγματα.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Open

mission impossible dead reckoning part one

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο (Mission Impossible: Dead Reckoning Part One) του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι

O Ιθαν Χαντ και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Οταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ιθαν καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Μετά από περιπέτειες γυρισμάτων μέσα στην πανδημία και τον Τομ Κρουζ σε μεγάλες φόρμες, ήρθε η ώρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της έβδομης επικίνδυνης αποστολής. Μαζί του all the way... Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στο 21.00 στο Cosmote Cinema 1

Persona non Grata 607

Persona Non Grata του Ροσντί Ζεμ

Ριμέικ της βραζιλιάνικης ταινίας του Μπέντο Μραντ «O Invasor» σκηνοθετημένο από τον Ροσντί Ζεμ, ο οποίος κρατά για τον εαυτό του και τον πιο ζουμερό ρόλο, αυτόν του κακοποιού που θα εισβάλλει στην ζωή δυο διεφθαρμενων μηχανικών που θα τον προσλάβουν για να βγάλουν από την μέση τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας τους προκειμένου να αναλάβουν αυτοί τα ηνία.

Γαλλικό φιλμ νουάρ υπό το φως του μεσογειακού ήλιου με τον Ροσντί Ζεμ -και τα χαβανέζικα πουκάμισα του- να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Videorama