Buzz

Το «Asteroid City» του Γουές Αντερσον εκτοξεύεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023

of 10

Με ένα εξαιρετικό καστ και μια ενδιαφέρουσα πλοκή, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023.

Το «Asteroid City» του Γουές Αντερσον εκτοξεύεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023

Φαίνεται πως ο Γουές Αντερσον ετοιμάζεται να εκτοξεύσει τη νέα ταινία με τίτλο «Asteroid City» στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2023.

Αυτό επιβεβαίωσε το στούντιο της Focus Features, το οποίο ανακοίνωσε πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023 πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 Ιουνίου. Η ταινία είναι και η πρώτη φορά, μετά από δέκα χρόνια, όπου ο Αντερσον συνεργάζεται και πάλι με το στούντιο Focus Features για την παραγωγή της ταινίας του. Η τελευταία φορά ήταν το 2012 με το «Moonrise Kingdom», μιας και από τότε ο Αντερσον συνεργάζονταν με την Fox Searchlight.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της το «Asteroid City» είναι ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής. Αφηγείται την ιστορία μιας φανταστικής αμερικανικής πόλης της ερήμου περίπου το 1955 και του Junior Stargazer συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ακαδημαϊκούς διαγωνισμούς, ξεκούραση/αναψυχή, κωμωδία, δράμα, ρομάντζο και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Επιτέλους έχουμε μια επίσημη σύνοψη για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον «Asteroid City»

wes anderson 607

Την παραγωγή της έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αντερσον, ο οποίος πέρα από την σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριό της, μαζί με τους Τζέρεμι Ντόσον και Στίβεν Ρέιλς. Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά θα γράψει τη μουσική της, σηματοδοτώντας έτσι την έκτη του συνεργασία με τον Αντερσον.

Οπως κάθε ταινία του Αντερσον, έτσι κι αυτή, έχει ένα εξαιρετικό καστ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Εντ Νόρτον, Εντριαν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Μάργκο Ρόμπι, Χόουπ Ντέιβις, Στίβεν Παρκ, Γουίλεμ Νταφόε, Ματ Ντίλον, Ρούπερτ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Χονγκ Τσάου, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Γκρέις Εντουαρτς, Αρίστου Μίχαν, Σοφία Λίλις, Ιθαν Λι, Τζεφ Γκλόλντμπλουμ και Ρίτα Γουίλσον.

Το παράδοξο είναι ότι ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί παλιότερα πως θα πρωταγωνιστεί κι αυτός στην ταινία, δεν βρίσκεται στην λίστα με το επίσημο καστ. Τέλος με την ταινία να κυκλοφορεί τον Ιούνιο στις αίθουσες αυτό ίσως σημαίνει πως η επίσημη πρεμιέρα της θα γίνει στις Κάννες, κάτι που ακόμα είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί.