Buzz

Ο Τιμ Κάρι επιστρέφει στο σινεμά του τρόμου (!)

of 10

Σχεδόν 50 χρόνια μετά το ντεμπούτο του «The Rocky Horror Picture Show», ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γνώριμα κινηματογραφικά μονοπάτια του.

Ο Τιμ Κάρι επιστρέφει στο σινεμά του τρόμου (!)

Εχοντας ενσαρκώσει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ρόλους στο πεδίο του κινηματογραφικού τρόμου, από τον Φρανκ εν Φέρτερ στο «Τhe Rocky Horror Picture Show» του 1975, μέχρι τον εφιαλτικό Πένιγουαϊζ στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Ιt» που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, ο Τιμ Κάρι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο σινεμά του είδους.

Ο βετεράνος ηθοποιός θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως χαρακτήρας στην ταινία τρόμου «Stream», η οποία σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες. Πρόκειται μάλιστα για τον πρώτο του ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους μετά την κωμωδία «Burke & Hare» του 2010.

it-1990O Κάρι ως Πένιγουαϊζ στην τηλεοπτική σειρά «Ιt», 1990

Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012, ο Κάρι απείχε για ένα διάστημα από τον -ευρύτερα- κινηματογραφικό χώρο. Η guest εμφάνισή του ως αφηγητή στην τηλεοπτική ταινία «The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again» του 2016, η οποία ήταν ριμέικ της ορίτζιναλ κλασικής καλτ ταινίας του ‘75 από το Fox, αποτέλεσε το τελευταίο του πέρασμα από την οθόνη μέχρι και σήμερα. Εκτοτε, ασχολήθηκε κυρίως με ταινίες κινουμένων σχεδίων, δανείζοντας τη φωνή του σε πολλούς χαρακτήρες.

Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του «Stream», Μάικλ Λίβι, με αφορμή τη συμμετοχή του Κάρι, δήλωσε ότι ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να έχει το είδωλό του στην ταινία του.

«Ηταν πραγματικά δύσκολο να κρατήσουμε αυτό το μυστικό και να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας, ειδικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Τιμ πίσω στον κινηματογράφο και τη μεγάλη οθόνη! Η γοητεία του πάντα ακτινοβολεί και λάμπει σε ό,τι κι αν κάνει και είναι τεράστια η τιμή μας που είναι μέρος του Stream! Είναι κάποιος που θαύμαζα προσωπικά μεγαλώνοντας και το ότι συνεργάζομαι μαζί του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μου, ειδικά σε ένα έργο που σημαίνει τόσα πολλά για μένα», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης στα όσα μοιράστηκε.

tim-curry-poster

stream - poster